新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike
https://youtu.be/JAbsX0rRfkY

痴撚線 03年既 cm 都有 超cute

睇唔到 咩廣告

睇唔到咩 連結衣 15歲廣告都有

屌 嬲
新人留名
睇完逃恥愛上咗結衣bb

想要多幾張佢戴眼鏡既相
有無巴打有

水手服
官網訂左日歷2星期都未出貨 要等幾耐架

今日終於出貨
好想15歲就mark實佢

水手服

太屈機啦 根本冇敵
結衣生係而家橋本環奈根本冇位企 咩千年一遇

拎個人類 同天使比
《新垣結衣X松本潤 Myojo 2009年7月號》
https://docs.google.com/document/d/11sZwVFyk3TnSxWiOy-ywKxnH-KQCYAMr_BFYJiVK2Eg/edit?usp=sharing

《新垣結衣 月刊旅色2016年12月號 台灣中文版》(電子書)
https://docs.google.com/document/d/1JKZUPGmZgRUe7paRdq2xZB-oFunSLoIlHPu2p2KzRoU/edit?usp=sharing

星空巴
是咁的 今日經過吉之島
諗住去買十六茶 見到有雪肌精灘位
就行左埋去睇下 原來成個系列幾十支野
有個咩最基本套裝都成6舊水
之前真係以係雪肌精係盒野
如果唔知去左問 「唔該 比盒雪肌精我」
個店員一定
想問下有冇高清版 搵極都搵唔到

是咁的 今日經過吉之島
諗住去買十六茶 見到有雪肌精灘位
就行左埋去睇下 原來成個系列幾十支野
有個咩最基本套裝都成6舊水
之前真係以係雪肌精係盒野
如果唔知去左問 「唔該 比盒雪肌精我」
個店員一定

前兩日我都以為係咁

好登對
全開少女又有可愛妹妹仔睇,必睇

伯母係咪得閒得濟

好撚正呀屌

曲線要講明?
wallpaper engine 好正
宜家wallpaper係識郁既gakki

宜家有時唔上網停左係桌面到睇gakki

用緊幾個
Nylon 條片 同戀舞
一出桌面就睇到gakki 跳舞
唔好 quote得唔得
wallpaper engine 好正
宜家wallpaper係識郁既gakki

mac有冇?

我windows 唔知mac

水手服

太屈機啦 根本冇敵
結衣生係而家橋本環奈根本冇位企 咩千年一遇

橋本環奈咁樣衰

想要多幾張佢戴眼鏡既相
有無巴打有

頭兩張好cute喎 戴眼鏡歪咗
水手服

太屈機啦 根本冇敵
結衣生係而家橋本環奈根本冇位企 咩千年一遇 [/quote]

拎個人類 同天使比 [/quote]
ガッキー根本唔係幾多年一遇
因為個層次根本唔撚同 [/quote]

之前睇過一篇報導,內容係講結衣雖然身材唔係特別好,外表媲美結衣既女星成個日本娛樂圈又大把,但結衣之所以人人都鐘意佢係因為佢清純,唔做作,對人又友善(睇熱情大陸有part個攝影師入左黎流晒大汗,結衣第一時間係遞左張紙巾俾佢),,而且仲有gakki smile加持,可愛度爆燈
相比起其他女星得樣靚&身材,無乜內涵

一句講晒,根本唔同level,無得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞