新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike
決定入坑
麻煩星空巴
lam971201@gmail.com

搭單
ylh0493@gmail.com

同求 lihkg1108@gmail.com

跪求
gakkikawaii1001@gmail.com

首先煲一次LH, 然後轉去煲堺叔套大河劇, 經過50集之後成功脫毒

post都係繼續追, 得閒都會睇下有冇update, 但係起碼冇成日掛住咁ex咁諗住gakki

首先煲一次LH, 然後轉去煲堺叔套大河劇, 經過50集之後成功脫毒

post都係繼續追, 得閒都會睇下有冇update, 但係起碼冇成日掛住咁ex咁諗住gakki

轉左基?
星爸我都可以幫手up啲綜藝節目
不過要麻煩你改一改我存取權限
gakki11688@gmail.com

你up完share條link俾我就ok啦
我會加入drive

https://drive.google.com/drive/folders/0Bw1mw50MMWuiYzVxbjVXTm1JLTA?usp=sharing

暫時得13條
Keep住up
有啲冇字幕

Btw thx 星爸up咗20151010 嵐にしやがれ

時間始終會解毒既
不過而家係驚解左毒後會唔會就唔再中意佢
唔再理會

你安心去啦,結衣BB有我照顧就得
d毒未散過...2刷lh

第三刷中
Btw認真Lh真係越睇越好睇

LH1 其中一集對住班公公婆婆開地圖炮個度超高水準,唔知點解會睇到喊

轉左基?

轉左期待堺叔食到長澤正美既畫面...........結果等左50集

時間始終會解毒既
唔再理會

我反而係驚解左毒之外會永遠單身
依家望番我之前鍾意過既女仔都完全睇唔上眼
第一既位置可能會永遠被佔去
今晚同結衣BB係屋企打邊爐

第三刷中

LH1 其中一集對住班公公婆婆開地圖炮個度超高水準,唔知點解會睇到喊

講起樓果集望到對面個人權律師灰晒已經睇到想喊
嬴左就係正義

時間始終會解毒既
唔再理會

我反而係驚解左毒之外會永遠單身
依家望番我之前鍾意過既女仔都完全睇唔上眼
第一既位置可能會永遠被佔去

點解好似講你自己嘅名咁嘅 好sad 我都驚熱情不在 希望熱情從未冷卻

第三刷中

呢集真係世界級

所羅門

kawaii BB

其實整走結衣兩個字 就係巴打們既稱呼

咁我個名⋯⋯🤔

第三刷中

而家我最中意lh 日日都loop次
雖然好凍
但結衣攬住好溫暖

我會加入drive

https://drive.google.com/drive/folders/0Bw1mw50MMWuiYzVxbjVXTm1JLTA?usp=sharing

暫時得13條
Keep住up
有啲冇字幕

禁左你條Link
雖然好凍
但結衣攬住好溫暖

又要貼個我字係到

我會加入drive

暫時得13條
Keep住up
有啲冇字幕

禁左你條Link

唔鬼得

暫時得13條
Keep住up
有啲冇字幕

禁左你條Link

唔鬼得

Mail已check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞