新垣結衣 (11) 可愛才是最強的形容詞 在可愛面前無條件投降

1001 回覆
171 Like 5 Dislike

睇緊花水木,結衣bb英文算練到好標準日本人黎講,又有學生妹造型

[size=2]post 推得咁快/size=2]
《新垣結衣X松本潤 Myojo 2009年7月號》
https://docs.google.com/document/d/11sZwVFyk3TnSxWiOy-ywKxnH-KQCYAMr_BFYJiVK2Eg/edit?usp=sharing

《新垣結衣 月刊旅色2016年12月號 台灣中文版》(電子書)
https://docs.google.com/document/d/1JKZUPGmZgRUe7paRdq2xZB-oFunSLoIlHPu2p2KzRoU/edit?usp=sharing

星空巴

無法讀取

第一條link開唔到

搞左

https://www.youtube.com/watch?v=AWSYqOh-Qyg
好正

呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

一切盡在名字中

真係唔覺比美佢大把
由期係佢屬於可愛同靚兼備呢一系
仲有邊個日星?
全盛期長澤囉
堀北真希同戶田都差一皮
其他你話北川景子呢 d 又屬於唔同屬性
好靚既model 類又冇可愛既特質
亦好難有佢個種觀眾緣親和力
仲有笑容邊個比得上 仲有佢既清純氣質

靚唔靚其實好主觀,好似近排成日俾人拎黎同結衣比既石原聰美,實有D人話石原靚過結衣(利申一定係結衣 ),但係論可愛程度同氣質結衣一定完爆其他女星
全盛時期長澤係可以同結衣一戰
不過好可惜結衣日日都係全盛時期
所以都係結衣赢

補返圖先

lh真係好正

真係唔覺比美佢大把
由期係佢屬於可愛同靚兼備呢一系
仲有邊個日星?
全盛期長澤囉
堀北真希同戶田都差一皮
其他你話北川景子呢 d 又屬於唔同屬性
好靚既model 類又冇可愛既特質
亦好難有佢個種觀眾緣親和力
仲有笑容邊個比得上 仲有佢既清純氣質

靚唔靚其實好主觀,好似近排成日俾人拎黎同結衣比既石原聰美,實有D人話石原靚過結衣(利申一定係結衣 ),但係論可愛程度同氣質結衣一定完爆其他女星
全盛時期長澤係可以同結衣一戰
不過好可惜結衣日日都係全盛時期
所以都係結衣赢

補返圖先

lh真係好正

真田丸
團購嘅巴打

收到你地入數紙嘅巴打我已經覆左你地email
唔好意思覆遲左

謹記以覆左我收到你地入數紙為準呀

暫時仲有幾位巴打未入數
十二點就截啦

有咩事email聯絡

In Gakki we love and trust
依張有冇源圖/高清版?

要call白車了
團購嘅巴打

唔好意思覆遲左

暫時仲有幾位巴打未入數
十二點就截啦

有咩事email聯絡

唔該哂
好期待收到月曆!

我自己都想快啲收到sosad
團購嘅巴打

唔好意思覆遲左

暫時仲有幾位巴打未入數
十二點就截啦

有咩事email聯絡

唔該哂
好期待收到月曆!

到時點樣交收
團購嘅巴打

唔好意思覆遲左

暫時仲有幾位巴打未入數
十二點就截啦

有咩事email聯絡

我琴日下晝入左send左比你 但未覆我 唔知你收唔收到

要call白車了

團購嘅巴打

唔好意思覆遲左

暫時仲有幾位巴打未入數
十二點就截啦

有咩事email聯絡

唔該哂
好期待收到月曆!

到時點樣交收

依加仲有無得JOIN
啱啱睇完逃恥真係中哂結衣bb毒
星空巴打可唔可以add埋我入坑 thx!
email : gakkibbiloveyou@gmail.com

如果睇完逃恥之後應該係cb定lh定今日子啊?
啱啱睇完逃恥真係中哂結衣bb毒
星空巴打可唔可以add埋我入坑 thx!
email : gakkibbiloveyou@gmail.com

如果睇完逃恥之後應該係cb定lh定今日子啊?

lh
薰會令你毒性加劇
個個新巴打都開分身gmail ac入drive..

正身怕什麼
團購嘅巴打

唔好意思覆遲左

暫時仲有幾位巴打未入數
十二點就截啦

有咩事email聯絡

唔該哂
好期待收到月曆!

到時點樣交收

Local Shipping寄俾你地
因為太大量應該面交唔到
白衫冇得輸
lm
加埋我入google drive please
listossy@gmail.com
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞