HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
換電佢唔會幫你factory d 資料?
去換電前要自己backup返d資料
上到去有一個步驟係即場要你回復原廠設定
另外要注意嘅係:佢換電會起你Mon貼
我用普通非全屏Mon貼佢都起咗我
建議換之前去買定張新Mon貼
唔係第日裸機花咗好肉痛
有行貨一定要上官網訂.
舊電同U11+ 比我覺得差少少. 不過可以接受. 總之乜都同U12+ 一樣
我覺得***都ok
我有部s7用佐2年半都唔係好lag
但粒電真係好易殘
不過依家d機都係用2 3年就一定要換機
所以問題唔係好大
而且依家新機好似一年內免費換電 福利幾好
冇計U11+個電量係核電級別
用番10仔唔記得帶尿袋要去OK租
小弟有幾個問題想問大家
小弟可能會入部重有保既2手U11+
我見有人話未過保既話可以拎上去免費換電,請問是咪真?
而如果有保同冇保想換既話官方又會分別收幾錢呢?
另外我而家用緊10仔過左保,有冇人知官方會收幾錢換電?
同埋如果我unlocked bootloader+s-off/custom rom佢會唔會我俾錢都唔幫我換?
唔好意思一黎咁多問題&sorry for 1999
我家人有兩部S7E,高用量果部未夠一年已經slag緊。
P.S. 真係保養內會可以換一次電
請問一下U12+爆mon原廠整係咪$2440?有冇例子可以唔換埋個edge所以平啲呢?
下部買三叔旗艦算
用左htc超過6年啦
反泡反支反M額仲有乜機可以用
u11plus 3千蚊有找

呢個價先有得同支那機fight
好吸引
但係已經用緊u12+
爆moon嘅話直接買新算
u12+ 真係好垃圾
其實幾好用
係d掣特別衰
邊到有呢個價賣?
官網fb 寫嘅
應該online store有得買
屌 缺貨, 想買部 u11+
htc d 機真係好穩定 冇左佢真係想喊,但係佢自己收自己皮
S7冇問題喎
而家仲去到S9啲機又快咗ram多咗
講真htc流暢度冇乜特別 sense功能冇哂 保養又廢 根本冇原因買佢
要順嘅話sony oneplus都好順 而家仲有成堆android one機
先達天馬
部12+ 用左唔夠一個月個背mon又裂埋
之前部11+都起碼用左成年先爆
係唔係冇用套或膠殼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞