HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
咁快去到4千尾??
依家5298
最衰部A9唔生性早壞,5月個時要用4千尾買11+
u12評價如何? 部M10開始打柴了
等買左巴打評價
想iphone8 轉返Android
我見mate10 同U11 差唔多價
大家會點評價
華為不了
我見領域重有U11 同U11 +
爬左post 大家話U11+ 多問題
咁我iPhone8 tradein 補少少就買到U11
真係HTC FANS先好買
如果想試下就唔好啦
點解既?
我見U11 評價唔差wo android 機黎講
唔想用LG Samsung 同小米
好似冇乜選擇
因為已經唔係以前既HTC
其實我對M10要用觸寶輸入法好抗拒及反感,
雖然最後我都係上網搵返舊輸入法既APK,
但觸寶因不能DEL,但都覺得佢好礙眼。
用開Google keyboard
Gboard 都唔錯
邊度有冇買type c 耳機?
點解想轉?
我停用左
UM... 好似唔覺眼

通常瞓教都會閂wifi
一起身少咗10%電
我都差唔多情況 有巴打講過reboot但冇乜分別
另外仲有個省電同極致省電用左係冇分別 感覺上仲用多左電
冇用開省電
但平時啲電都係感覺用得快咗
幾時先有update
用緊u ultra但個耳機唔見咗
去買普通耳機發現佢話不相符
請問係咪一定要用返原廠type c耳機架?
如果係,邊到有得買?
去返 HTC 官網有得買
而家至 11 號有特價 $299
https://www.htc.com/hk-tc/accessories/htc-usonic/#!pid=htc-u-ultra
其實本身用開 Android
跟住轉左4 年用iOS
其實自己多野想玩但iOS 多限制
以前 an 機用1 年就開始慢慢地
但近年屋企人同朋友既都話用一年都keep 住順
反而我覺得部iPhone 好似冇以前咁順咁
睇左好多an 機評測
本身 LG Sony 小米同 One Plus唔考慮
咁就得返Samsung 同 HTC
你揀得Mate 10即係接受大陸機, One Plus應該係好過Mate 10
升左ios12 順到你唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞