HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
長期係咁reboot搞唔掂
諗緊轉iphone xr
下年可能執撚左了
港行,去working holiday姐
我係到諗, 可唔可以用 JCB 的prepaid 卡
我又發現一個真正的日本google account 係一定要你有日本的電話number
有就好多野都通行無阻既 但應該係無可能會有
suica卡要in app增值既話一定要係日本信用卡,所以prepaid卡應該都係唔得
買個D 有電話no嘅sim唔得咩,我失敗左好多次,諗著去到日本先開acc
呢樣野唔係更加冇可能有咩
香港買到有日本電話no.既卡咩
次次深水埗問都話唔會有no.
https://www.jpsmart.net/tw/sim/
我諗著用呢個試下
http://www.bmobile.ne.jp/payg_sim/index_tw.html

我搵到呢個,可以收sms,但係要到步先買到
月費黎既,巴打去working holiday
sor send 錯左 https://www.easygojapan.com/rental/zh/rental_items.html
呢個斷日計,日本人嘅嘢真係好封閉
sim都要還 我覺得有d麻煩,不過最緊要有no.姐
日本仔野封閉就不嬲架啦,而加已經算好左好多架啦,以前真係
我真係為左張suica 加入google pay去到好盡
如果真係入到通知聲,入到google pay真係方便好多
當然會,我會努力去解決呢個問題
近排部u11連跌兩鑊,爆晒前後玻璃,好在個mon冇事
見部機溶溶爛爛,就身痕想換機
但u12+係咪俾人屌到開花?
最緊要接受到3粒制同edge sense
用case的話有時會short左
好地地用返實體制唔好嘅
係淘寶淘咗個殼 d制好禁咗
屌 部Uultra 今日突然自動熄機開唔返
想問下係咪死底板?
用左咁耐都冇問題 普通軟膠殼 edge sense 都用到
係橫向mode嘅時候有d難用
10仔用accubattery 測粒電得返76%。。。到底係trade 走換xr 定換電雙修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞