HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
2016年尾由Butterfly 2 轉去iPhone SE
祼跑左幾個月,今日飛左落石屎地,mon爆左,框又花哂
想問下 U11+ 係咪都好似 U11 咁會認轉插粒 chips
一定要買返原廠嘅 TYPE C to 3.5mm 線先得?
嗰日整壞咗.. 但成百五蚊條 或者有冇其他牌子嘅線係用到..
定應該轉用藍芽耳機好過
等同月同日 官方store可能會有特價
邊度有HTC U12 Life買,仲要最平?
部u11近排成日無啦啦自己斷wifi
多謝巴打提點 好彩等到今日
對比其他月份
今個月唔算平
不過點都好過正價
毒撚出街冇得聽歌好痛苦
都要買 唔係原價已經覺得慳咗
同我情況好相似 我又係間中4x%一開相機就多數都會cut機 插返叉電器就寫1%

有時就唔一定開相機先cut 2x%至4x%用用下都有相同情況
咁係死板定死電
死電拎去換都仲ok,但係死板就寧願買新機(最慘係部10仔仲好順, 唔係好想換)
想買兩條type c轉3.5都買唔到
係咁turn down 個payment
買左前後玻璃加側框自己換
我部10仔舊電倒水又自己reboot, 最後都係轉會離開左HTC
會已轉, 一日一差真係輕鬆自在
去緊灣仔換u12 mon
有冇巴打知要幾多日
部U11唔知點解唔用case打字會順返,一用case有時打字會點督都無反應
轉左去邊
iPhone XR 快啲過嚟啦
xr好過xs, xs max咩?
有錢咪上,我覺得xr平啲又夠我用咁解
始終用咗好多年htc,都習慣咗唔係每一方面要最高spec嘅
而家用緊u11, 打算等埋下部htc 旗艦先
下一部都吸引唔到我嘅話,就真係要轉會了
當年用緊new one個陣都係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞