HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
其實上年11月都出到8.0
今年12月9.0連影都冇
係咪真係唔撚想做喇
過保行貨換電都係幾舊水 有貨嘅話 幾日已經拎得返
要換嘅話 喺fb問佢有無貨先 有貨先好拎去
Htc U12+買唔買得過? 舊電好似唔係幾掂
u12+係咪只係用到自家隻usonic earphone 用唔到其他野
我淘寶左條type c to 3.5mm 包dac $5x
質素感覺好過htc 個條
記住睇岩唔岩htc用
因為好似唔係條條岩
有冇link
thanks
痴孖根用u11+打打下機輕咗機,第一次出現呢個情況。
個mon又唔係熱唔知咩事,之後重開+拆埋個套睇下做咩,點知個底反起咗1/4
部u11近排啲電倒水咁倒
反起左,即係點??
屌,用m7 樣 加番大個mon同依家配置,

成間htc 成死回生都得呀

頭先幫呀媽睇htc, 屌,柒左咁多d機
即係個底蓋由角位開始彈高咗1,2cm
類似你揭書咁揭起少少咁
cm
我諗uu真係我留喺Htc嘅最後一部機
真係好失望,見證著手機大廠直到而家
由O2到dopod....
Magic>wildfire>desire s, one s > m7 >max > BS >idog > uu

以前客服好到不得了講硬件嘅年代佢肯定係冇得輸
好自豪揸住部機係made in Taiwan
嗰時仲叫同學買HTC,因為客服好到不得了有免費收既速遞去整 用完一次真係返唔到轉頭
仲記得嗰時BS出咗幾日就即刻買咗$6198
真係好用到痴線
不過往事只能回味 前嗰排拎部uu去灣仔客服嗰度
一見到眼淚在心裏流從前嘅九龍行迫滿晒人又有嘢飲拎
變到縮到一個counter仔
真係好想知HTC啲高層想點唔記得M7攞獎?

究竟佢仲有冇能力有一日會鐘聲響起歸家的訊號?

等下啦 唔會死住
仲有 820 821呢兩個U真係好廢
UU又雙Mon 搞唔掂

你試下U11 真係包滿意
但係越嚟越少人用係事實 不過免費收速遞都仲有嘅
Htc個handfree同轉插真係好垃圾 好易壞
成日插左都冇反應
平均都係得三個月命
咁易壞 又貴 真係唔想買新
Htc 以後唔買
我已經頂唔住上個禮拜轉左會
最重要原因係有時痴撚線人哋打黎就跳咗去相簿
撳home 掣唔識跳返出去
開Google Map又要等趕時間就真係.......
做佢死忠真係好慘
一係執左佢 等我解脫買Sony
你用邊部

我用緊 孤兒仔 desire 10 pro 都 冇你咁誇張
UU呀.......
前兩日地鐵見到有人用藍色U11 ,HTC要加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞