HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
htc u12+用家
係豐澤買左幾個月
最近爆mon
有冇巴打知維修費幾錢?
$2000 up
拎咗去聯強整啦, 過幾日睇下佢點覆
推下先
想知部exodus其實係咩機黎
咩係區塊鏈手提電話
同問
HTC 開始升9.0 未? 人地罪大惡極已經開始左
整緊新手機 邊得閒理班舊客
部10仔就過保,大家覺得有冇機會叫佢免費換粒新電 依家得2.5hr sot
好似用佢個BATTERY TEST做標準
低過70分? 就好似可以換
有成90幾
咁即係粒電冇大問題
睇下你裝既apps, 或者你既使用習慣
再唔係reset一次試下

早排我裝左好多app,突然有日叉唔到電,電量又錯
我鏟返啲唔用既就冇問題
可能撞app
u11+ 係咪唔會再有更新

人在日本,係咁彈 wifi 通知,htc10

求各位巴打幫忙 點先唔再彈出黎
有冇辦法唔用強國果隻正體字型,而又睇到香港字eg.喺嘅嚟
咁點樣唔用大陸字型,我都好想知
熄左個notification得唔得呀?
唔得 放棄左 較靜音 唔震就算
熄左個允圓點睇下得唔得?
都唔得,我google 人地果d 都冇咩解決到
早兩個月去日本我都上過黎求教
部U ultra 狂彈0係漫遊地區wifi 通話不能使用
最後都係set 左唔響唔震算
低q 能

不過部機要轉繁體中文(台灣)先用到,但係同佢講英文/日文都識應。同埋暫時冇得用Ok Google叫佢出黎
https://www.cnbc.com/2018/10/23/htc-launches-blockchain-phone-exodus-1-to-be-sold-in-cryptocurrency.html?__source=sharebar|twitter&par=sharebar

HTC launches its blockchain-focused phone, but you can only buy it in cryptocurrency

HTC's Exodus 1 comes with a secluded area kept separate from the Android operating system it runs on to keep a customer's cryptocurrency safe.

The blockchain-based phone is part of HTC's shifting strategy regarding smartphones, which will prioritize software and intellectual property.

It is available for pre-order at a price of 0.15 bitcoins or 4.78 ether tokens, which translates to about $960, and is expected to be shipped by December.

執柒咗佢啦
安心換u12+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞