HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
爆背應該OK
我部機入咸水台灣整完過一排又打柴
去返HTC整??
定係街邊舖整??
街邊
果時個老細仲話HTC黎台灣整好
等我直接去台灣整
有冇巴打知10仔邊到有得換電 舊電就快死
淘寶自己換
自己黎驚要換埋個mon
有冇街鋪介紹 拎返去維修中心換等到下年聖誕都未有得拎返
10仔換完咪又倒水電,同而家啲機比電量差好遠。
咁點都好過依家50%就熄機部機又未壞其他機又睇唔岩 換左舊電起碼可以開心使用多一排
32gb rom真係頂唔住
我部U11+爆芒一星期有得拎
夠用就用住先啦
有無人10仔用SD card 擴充容量頂住?
我月頭去油麻地換,計埋星期六就4個工作天拎得返,你可以係fb page問定佢有無10仔電存貨,有先拎上去換,我換完就無再熄電,待機嘅用電量有好明顯改善,但始終一用都係倒水但都叫有改善
利申升咗Android8.0
用梗EXODUS , 感覺U12+ 同U11+ 分別不太大. (未試相機)

不過3250$ 黎講真係幾抵用既.
仲平過U11+
咁快 咁我都去問下先 唔該巴打
但係係咪無行貸?另外舊電得唔得
睇住htc 沒落,用desire hd 用到而家u11,早幾日個充電都short 埋剩係用到慢差,u11應該係我最後一部htc 了
死忠下年岀機會放棄htc
我都覺得好可惜,買左hTC. 十年,由佢windows phone 追到而家,覺得係時候放手 下部會係pixel
好想分期買部u12+ 用緊11
點算好 出年又話出5G
我都壞左 淘寶自己換 係個尾插壞 好簡單
由Diamond開始注意hTC(果陣無錢),到Desire開始成為用家,到今日手上部U12+,中間睇住hTC一日做得比一日差。

回想當日送部Desire去九龍行整時人山人海嘅驚訝,到速遞返到手上果下嘅驚喜,到用Sensation時嘅失望,再到今日賣走一半人嘅絕望。

hTC嘅員工絕對值得支持,但我下一部會支持離開咗果一半人:Google Pixel
Google Pixel冇行貨真係好難搞
的確係最大阻力。但...
hTC再help唔落
Sony永遠唔出全力
Samsung用耐啲會slag
LG出機慢人十拍
Nokia旗艦不似旗艦
大陸牌子自動忽略

最後唯有相信自己運氣唔會差得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞