HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
u11都有喎
u11+集體中伏
htc真係好波
早幾日In box HTC問過,話十月頭會公佈發售詳情。
希望會有 6GB/128GB 版本
比htc當狗咁撚
u12 life 貼牌支那機..
垃圾鏡頭
u12+係咪冇得lockscreen同homepage關同wallpaper?
唔知你想講咩
但全部都有得係 我的主題 到set
即係我揀相㩒set wallpaper既話
homescreen lockscreen都係同一張
㩒其他themes/ HTC live wallpaper反而就有得揀set homescreen定location

lockscreen
係我的主角到 有得獨立改目前嘅wallpaper
可以改到lockscreen
咩相都得
但係google photos入面set就只可以set home screen wallpaper
無 安全性更新 好似係
終於搵到 唔該巴打!
我用淘寶貨usb otg
u12+ 幾時會跌價
係衛訊睇仲要成5998
原廠整$500左右,但有排等
追完post,用緊10仔,想買u11+,綜合好似目前最好,
問過d大鋪都無貨,

price.com d細鋪買唔買得過? 最驚係老鼠貨,或者有無好介紹係可以安心買?
u11+會有聖光同wifi成日斷
我部u11個lock同home制會無啦啦失靈, 之後又無事
係咪要拎去整
近1個星期開始
一入室內就收唔到GPS 室外無問題
係硬件定軟件問題

利申u11+
全球首部 Android 手機 HTC Dream 發表 10 週年

2008 年 9 月 23 日是手機界一個重要的日子,當日 HTC 公佈全球首部使用 Android 系統的販售手機 HTC Dream,在北美和歐洲則以 T-Mobile G1 名義推出,及後再在波蘭而 Era G1 名義上市。HTC Dream 當然有很多不足之處,但就是讓消費者首次體驗到 Android 平台的智能手機。

咁就10年, 唔知仲捱到幾多年
唔help,買部Nokia 7plus屌住先,貪佢核電
我細佬都用緊7 plus
粒核電超勁
htc help唔過
我用緊又唔覺斷wifi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞