HTC用家9up區 27 - 點解條L樣爆左POST都唔開新

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
仲keep 喺Android 4.3? 見到 sense 5 個UI 好懷念
我有部NEW HTC ONE, 想換電仲有邊度有得換
諗住買U12 LIFE俾阿媽用, 香港幾時會到貨
搞搞下又冇事,差唔多用到第6年都運作良好
HTC幾時復興呀,無機可買
我有係有部m 9 好新淨,阿媽換機俾我玩,係粒電好快完,有冇巴打知換電大約幾錢
可能已經無得換
eprice 垃圾標題啫
有冇打過去原廠維修中心問?
M7舊電應該頂唔到半日?
我部唔係m7黎,new htc one
我媽用只係wtsapp下仲頂到一日
new htc one咪即係m7囉
你不如影黎睇下
係,m7黎
htc保養話冇得換電
m7都成5年幾前
冇電換都好正常 何況一早應該過左保養期
當年好多人m7過保前上去換左粒電
不過今時今日香港hk保養都唔同晒

想換電應該要上淘寶望下有冇電買
再自己試下換/換鋪頭換(不過應該冇乜鋪會理 )
過保都可以換掛,不過m7真係太舊
但真係好痴線用左6年部機都真係順,又有nfc

我而家部10仔都想趁仲有得換換定粒電
不過而家htc保養真係垃圾左好多
過保換要錢
以前未過保換唔使錢

10仔早個排好多巴打去左換電
依家換唔知要幾耐

我自己就淘寶買電自己換

不過最後都換左u12+
我都係想當後備機遮,我想換機好耐,唔用htc真係唔知用咩,希望下年仲有旗艦機
無lu
htc話下年唔出旗艦機
有無街外10仔換電推介 ?
用左10仔兩年 電開始倒水 又唔知用其他牌子定等HTC 生性好 而家換電係咪好貴?
想笑死人咩HTC

未出勁減二千蚊?HTC 新旗艦竟「被減價」!

臨近年尾,唔少手機都開始促銷,不過 HTC 竟然有部新旗艦機,尚未推出市面就已經「被減價」?

所指其實是 HTC 之前發表的區塊鏈手機 EXODUS 1,此機雖然仍然在接受網上預購的階段,但 HTC 就講明唔收現金,有意購買的用家只可用比特幣 / 以太幣於網上付款。,但剛好最近比特幣市值大跌,直接令到這部 EXODUS 1 在開賣之前已經先行「被減價」。

售價 0.15btc 的 EXODUS 1 在發表時,換算機價一度高達港幣約 $7600 左右,但由於最近比特幣一周內狂跌 38%,EXODUS 1 的機價也因此而勁跌二千幾蚊,現時用大約 $5500 就可以買得到。不過手機未發售就被減價,在歷史上也算是相當罕見吧。
到底邊鳩個諗d咁嘅野出黎
U11+仲未update
改CID 有冇免root嘅辦法架?
改CID唔駛ROOT, 但都要UNLOCK BOOTLOADER
BTW, 解鎖同root都可以還原,唔明點解你地唔鐘意root
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞