《好地地,我做乜鬼無啦啦帶個港女Friend嚟台灣特訓?》

427 回覆
130 Like 14 Dislike
lm
留名
今晚更新補返數
等你
我哋都等咗好耐先入到去,佢啲手法真係呢,去到差唔多12點先開始放人,搞到後面大部分人一早排曬隊啦,但都係要俾錢,當然我哋都唔例外啦。

我哋抱怨下姐,事實上又做唔到啲咩,係小小影響到Kiki心情姐,我不知幾想佢因為咁樣嬲,跟住話唔去。

我哋入到去,裡面啲氣氛已經開始出嚟,由於我哋算係早入嚟,所以我哋霸咗一張枱。

而舞池仲未開始,黑媽媽咁。

「去拎洒囉?」我哋可以免費去拎一本酒飲,之後好似就要自己再俾。

明明喱度我應該係比較熟嗰個,點解依家好似係Kiki帶住我咁?

我跟係Kiki後面,依家嘅佢真係好迷人,如果我唔識佢,我都想溝佢,今晚嘅目標一定係佢。

Kiki嗌咗杯酒,我連名都唔知係咩,聽都未聽過。當佢熟練咁用英文叫咗杯酒之後,我就傻更更咁仲係度睇緊有咩飲,最後嗌咗杯無酒精嘅水果酒。

我哋返埋位,Kiki就開始四處張望,好明顯係睇緊目標啦。

我哋無講嘢,依家係獵食期,係度周圍搵緊嘢食。

無幾耐,舞池上面開燈,有主持人出嚟帶氣氛,啲人都紛紛去舞池中心。

係漆黑中,我都睇到Kiki嗰個興奮樣,雙眼目不轉睛咁望向個舞池。

我真係唔明喱種心態。

「嗱!唔好阻住呀姐搵食啊,我依家出去啦。」佢好開心咁講。

「得啦。」我笑笑咁講。

喱個笑,係苦笑,係強顏歡笑。

我不禁諗起頭先係高美濕地嗰一刻,Kiki要我孭佢嗰一刻,一切都係咪假?

喱種變化真係令我摸摸不透。
聽日禮拜六日出返多啲
要被人強姦了
唔要Ntr 吖
Kiki佢落咗去之後,就剩底我自己一個係度,我本來都諗住落去,咪一齊去搵食囉!怕你有牙咩?

但係自己一個傻更更咁落去,又有啲柒?

我從旁觀察住,慢慢見到好幾個都係自己一個人嚟,換個角度諗,個腦忽然叮一聲。

係喎,其他人都唔識我,怕咩柒姐?

啲信心開始返緊嚟,我大膽咁落舞池,一堆人逼係度,好似遊行咁,只不過你可以係度明目張膽咁抽啲女仔水,啲女落嚟都係enjoy俾人抽水姐。

眾多人入面,我搵唔到Kiki係邊。我見個個都舉起曬手係度搖嚟搖去,個景象同我第一次嚟嘅時候,第二次啦,我都係融入唔到,做唔到嗰啲圍威喂嘻嘻哈哈咁。

好無聊咁跳咗一輪,又正人君子發作,做唔出喱啲抽水嘅行為,只係為咗自己獸性般嘅慾望。

應該一首歌到啦,我就出返嚟,自己一個係度飲悶酒。

飲咗一陣,個場都開始推到高潮,主持人開始邀請女仔上台。

我都無乜嘢,我上一次都見過人俾人拉上去。拉咗幾個人上去之後,場面突然間起哄一片。

我放眼望去,見到Kiki俾人推向前,Kiki一臉怕醜,勁唔好意思咁。

我一瞬間好似呼吸唔到咁,個心好似俾嘢吉咗一下。

「上來吧!」主持人伸出手。

Kiki靦腆咁笑咗一下,唔識俾反應。

「來吧。」主持人又再邀請多一次,今次Kiki盛情難卻,最後都係伸咗手俾主持人。
我親眼見住Kiki就咁俾人拉咗上去,然後開始同其他女仔勁歌熱舞,台下嘅一眾男仔係度為上面嘅靚女們歡呼。

通常上親去嘅都係靚女居多。

然後台上面班女開始施展各種技巧,賣弄風騷,扭曬腰扭曬屎忽咁。

當然,喱啲Kiki都唔會例外。

我係台下睇,見到Kiki係台上好開心,我哋兩個真係唔世界?

今日真係一陣天堂一陣地獄,我頂唔順喱種轉變,甚至覺得如果我對Kiki無嘢咪好囉,咪會咩事都無,偏偏……

無幾耐,主持人叫咗幾位壯男出嚟,全部入面都係無著,外面只係著咗件背心西裝,但睇得出個個都係大隻佬,有樣有身材。

全場更加因為喱幾個壯男沸騰起來。

一共三位壯男,台上得三條女姐,下面會發生啲咩事,唔洗我多講你大約都估到啦?

一人一件,三個壯男主動拖住啲女,然後格硬拉住佢哋坐上個大脾到,我聽到啲女仔輕叫一聲,應該係俾幾位壯男突如其來嘅一擊打中要害。

當啲女坐上去之後,啲壯男就開始係度un,個動作就好似睇AV打飛機咁,借曬位,真係好似扑緊嘢咁。

我個視線從來都無離開過Kiki,一點又一點怒火開始儲緊,啲怒氣值升得勁快。

Kiki一路怕醜咁遮住個嘴,一路係度搖,就算遮起咗,都唔難睇得出佢收埋咗嘅笑容。

我實在頂唔順,我個心依家好複雜,百感交集,唔知點樣形容,要形容出嚟,又分咗好多樣,最終搞到我自己都唔清楚。

我拎起自己嘅嘢,Kiki都無嘢係枱上面,然後就頭也不回咁離開咗喱個根本唔屬於我嘅地方。
Live
說好的出多啲呢
我獨自一人行出夜店,背後唔負載一條雲彩。

頭先嘅畫面一直係我個腦度不停咁重播,一諗起我就抖唔到氣,一諗起就會諗埋下一步,就係Kiki俾人食埋。

我好想就咁樣一走了之,直接返屋企,但係我放心唔落,台灣執屍嘅情況仲嚴重過香港啊同你講。

因為就係附近都有唔少汽車旅館,俾人執屍去開房,就咁樣開餐㗎啦。

依家啲風吹埋嚟都涼涼地,久而久之就變到凍,但我除咗係度等,我又咩都做唔到……

胡思亂想嘅時候又到,覺得自己好廢,女又溝唔到,依家又要睇住自己鐘意嘅女仔係台上俾人亂咁搞。

一堆負能量圍係我側邊,我更加唔知點樣解決,係喱段時間入面,我真係諗咗好多嘢。

Kiki有打俾我,更有whatsapp我,問我係邊。

我無理到。

跟住佢都無再搵過我。

我就咁係門口吹咗三個幾鐘,機,都唔知打咗幾多鋪。

Kiki最後四點完場嘅時候先出嚟。

佢出嚟嘅時候春風滿面,仲同個男仔有傾有笑咁出嚟,我啲火又升緊上嚟。

我嬲啊,但我大部分唔係嬲Kiki,又係自己。

我有咩資格嬲Kiki?佢又唔係我條女,我嬲自己即使係咁,我都仍然咁著緊Kiki。
「咦?你仲係度?」Kiki好奇怪咁望住我。

「我頭先打電話俾你又唔聽,msg你又唔覆,我以為你今晚有嘢食,所以無阻住你,點知你係度。」Kiki解釋道。

「他是你男朋友嗎?」企係佢隔離嘅男仔問道,好MK嘅台仔味。

但的確係幾型棍,對比我,當然係差幾皮。

成日聽人講話台仔幾咁垃圾,當然講內涵係香港好啲,但好多台仔個look都幾型幾MK,係女仔入面係好吃香。同樣道理,就好似啲好姣好爹嘅女仔係多狗公啲咁解。

「不是啦,他是我朋友。」Kiki係喱個男仔面前,個態度同我比起嚟係唔一樣的。

溫柔好多,柔情似水。

我看在眼內更係覺得不是味兒,老實講,我妒忌。

羨慕同妒忌係兩樣嘢嚟。羨慕人係因為你知道你點都唔會做到人哋咁,你同人哋個級別差太遠;而妒忌係兩個級別差唔多,而你都知只要你努力啲就可以做得到,但你就係差咁嗰小小,所以妒忌。

「那我就放心了,你回去小心點,記得賴我喎。」個台仔溫暖地說,Kiki望落好受搭。

於是我哋就咁分道揚鑣,返屋企。

我一路上都無講嘢,Kiki似乎意猶未盡,臉上仲甜滋滋的。

行咗一段時間,我留意到Kiki好似帶點醉意,行路飄下飄下咁。

慢慢Kiki都醒醒地,行路無咁飄忽。

「做咩事啊?成晚唔出聲咁嘅?古古怪怪咁。」

「無啊,我唔鐘意入面啲氣氛咋嘛。」我求其作個藉口,我唔想俾佢知我因為佢而唔開心。

我唔想咁快露我個底線出嚟。

「我同你講啊,頭先個男仔呢……」
抱歉咁多位!小弟醒起下個禮拜有個考試,今日用於溫習。
所以未能如期出文,我盡量出㗎啦,望包容
支持
push
聽晚先再更新 讓各位久等了!
Push
無文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞