[轉+自譯]有冇人想了解多啲日本/各地著名懸案

1001 回覆
1536 Like 21 Dislike
三條友迷路所以分頭行事,約定時間返某一處等?
其中一個人既腳印行去斷崖再行返來係因為迷路?
散落個人物品係等自己搵到路返去/等人發現到佢地?
留名
lm
支持樓主
留名
會唔會講下「小天使事件」?

件事大概係講日本有個有錢仔開咗間小學女生援交店
有一日佢無啦啦綁架咗四個小學女仔,將佢地同埋自己收埋喺間屋
兩日之後有一個女仔走甩咗去報警,然後警察去到嗰間屋
點知發現綁架佢地嗰個有錢仔唔知做乜自殺死咗,但係其餘三個女仔乜事都無
之後警察開始查有錢仔,跟住喺佢屋企搵到本名冊,係幫襯佢間援交店嘅客人名單
但係警察睇完本野之後就話單案已經結案,無野需要再查
單純話單案係一單拐帶事件

而有個有繼續follow依單野嘅記者有一日浮屍喺東京灣上
所以有人話本名冊上面牽涉到啲地位極高嘅人

下面條片講「小天使事件」,有興趣可以入去睇下
https://www.youtube.com/watch?v=uM6nWYFg1QY
我都好似聽過呢一件事...個心好寒
我覺得依啲野仲恐怖過鬼
巴打不如幫手搵一搵link呀
有冇人同我一樣反而想知啲解決左嘅案件
我搵到單類似既但唔sure係咪一樣
關鍵字:8月18日山中湖に飛び込んで行方不明の学生
但佢講只有一個男仔係湖中失蹤左,其餘冇事
會,本身我睇果開個網都有呢單野
樓主支持
而且都係租船出事,而網民估係他殺,情況同地底湖單野相似,因為跳落湖中個男仔都係冇任何裝備就落水
巴打出新未,等左成日好想睇
留名
lm
諗起某巴打
直插 睇文字想像已經毛管戙
呢啲你google人名成件事有晒啦⋯
仲有啲人有冇睇標題⋯都話講緊日本⋯
會唔會係喺儲水池隔離揸車老笠小妹妹 警犬都聞唔到味啦
日本/各地
有冇睇標題?
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞