[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
阿歷山大好卡黎
鴨+旋風斬通常7PP前都抽到
皇家變左少少龍咁玩法

而家D卡組展開力太大(特別次元魔女)
靠1張清唔曬

同埋8c都死鳩左

對面連抽唔到2-3張魔女唔會死

佢地d玩法好似唔同左咁 依家見佢地直接儲怪都唔儲魔女 鋪到你清唔到之後先放魔女出黎再鋪多次 好撚顛

睇下有無位姐
夠5怪咪唔放囉
照常理係會儲,除左打快攻
推下先
唔想玩快吸同生物法上rank係咪要用主教

係 但個人覺得快吸 快好多 睇頭幾round就知贏定輸

主教優勢都唔係話真係好大

打生物法睇有無545,審判
打吸血睇有無回血怪,545

打生物法睇有無545,審判
打吸血睇有無回血怪,545

我諗主教係相對穩
對生物法同快吸都有得打
求棄牌龍deck參考
生物法同快吸好悶
跟住走左去玩OTK妖
求棄牌龍deck參考

Fun deck 黎

衝rank 真係咪鬼用
生物法同快吸好悶
跟住走左去玩OTK妖

然後你會發現對面好撚多盾
求棄牌龍deck參考

Fun deck 黎

衝rank 真係咪鬼用

試左陣 幾有趣 好睇運
sleeve已攞 打rank 不了
係B到浮浮沉沉
睇黎要比啲時間研究下思路

新手想問快吸點組

https://shadowverse-portal.com/deck/1.6.63dOW.63dOW.63dOW.63fr4.63fr4.63fr4.63dOg.63dOg.63dOg.67WPs.67WPs.67WPs.6BFgM.6BFgM.6BFgM.63e74.63e74.63e74.5_p-4.5_p-4.5_p-4.67RXC.67RXC.6BI6S.6BI6S.63gZA.63gZA.63gZA.5_pFW.5_pFW.5_pFW.5_sQA.61LeE.61LeE.659nE.659nE.659nE.68zBg.68zBg.68zBg
平版
貴少少就放2張場,換左4C BAT
係B到浮浮沉沉
睇黎要比啲時間研究下思路

你用咩
B rank有連勝bonus
正正常常都升到上去㗎喎

新手想問快吸點組

https://shadowverse-portal.com/deck/1.6.63dOW.63dOW.63dOW.63fr4.63fr4.63fr4.63dOg.63dOg.63dOg.67WPs.67WPs.67WPs.6BFgM.6BFgM.6BFgM.63e74.63e74.63e74.5_p-4.5_p-4.5_p-4.67RXC.67RXC.6BI6S.6BI6S.63gZA.63gZA.63gZA.5_pFW.5_pFW.5_pFW.5_sQA.61LeE.61LeE.659nE.659nE.659nE.68zBg.68zBg.68zBg
平版
貴少少就放2張場,換左4C BAT

快吸都有平版

有新手唔夠水合2張場嘛
巴哈真係。。。好難用
巴哈真係。。。好難用

淨係用黎炸場 根本死硬

新手有呢d卡 應該組咩好

妖啦 又tia又早見

快攻吸血鬼
生物法師
目前兩大毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞