[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌,玩次元魔女永世都抽唔到

係咪on9
用蟲蟲屌打生物法好爽
用蟲蟲屌打生物法好爽

5pp魔女陣,你點解場
用蟲蟲屌打生物法好爽

5pp魔女陣,你點解場

順既梗係冇計
上左aa打大半都係生物法
皇兵陣有冇得諗,唔係好想用快吸打
屌,玩次元魔女永世都抽唔到

係咪on9

一係起手2/3張
新手啱啱入坑,想問買個D人有咩用
新手啱啱入坑,想問買個D人有咩用

CV/模組/卡背/ICON
用蟲蟲屌打生物法好爽

5pp魔女陣,你點解場

順既梗係冇計
上左aa打大半都係生物法
皇兵陣有冇得諗,唔係好想用快吸打

主教/土法
我想問下宜家有D咩DECK熱門?

生物法
OTK妖

生物法
OTK妖

死靈都多人玩
廁元

生物法
OTK妖

死靈都多人玩
廁元

疾皇控吸都多

生物法
OTK妖

死靈都多人玩
廁元

疾皇控吸都多

邊有
打極都無皇,吸血
有無人用one plus 3t玩
有d laglag地
有無人用one plus 3t玩
有d laglag地

iPad/steam玩

生物法
OTK妖

死靈都多人玩
廁元

疾皇控吸都多

邊有
打極都無皇,吸血

control皇吸真係好少見
利申 C rank

master區法撚同OTK親生女勝率越黎越高, 越黎越多人用

吸血一星期之間冇左4%人, 班快吸撚走晒
新手咩卡組都組唔齊
高cost虹卡有唔少,白狼次元魔女水晶公主骸骨神廟月兔,但係無低cost卡配合
經常俾人速攻打爆,皇旗勁缺卡,又無紅水
各位巴打有咩新手向卡組可以推薦下
新手咩卡組都組唔齊
高cost虹卡有唔少,白狼次元魔女水晶公主骸骨神廟月兔,但係無低cost卡配合
經常俾人速攻打爆,皇旗勁缺卡,又無紅水
各位巴打有咩新手向卡組可以推薦下

有兩個
1次元魔女,天下無雙型
2otk妖,7回之內收人頭
由血鬼轉龍,轉死靈,主教,皇家,無一隻職真係用落係似係我玩得掂,睇黎都係輸蠢 好想上M!! 唔通要試埋甲蟲,但係我無腦
由血鬼轉龍,轉死靈,主教,皇家,無一隻職真係用落係似係我玩得掂,睇黎都係輸蠢 好想上M!! 唔通要試埋甲蟲,但係我無腦

甲蟲真係駕唔黎。又唔想玩毒瘤,練皇家好無呢

我真係唔死都無用

想上M,就玩生物法啦
咩卡組都打到,驚都係驚卡手/對面太順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞