[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

唔關區事
用過vpn 就會下載到果區既野
下載港版就睇你果ac 用咩錢埋單
我就分左幾隻Google ac

又好似係
我用分身google ac search到港版
用開個google AC就搵到日版

但你講得無錯 真係IOS先得
我啱啱裝咗三次港版都話error
應該要我del咗個原版(日版)先裝得港版

An機屎在同名野唔並存

唔關區事

又好似係

An機屎在同名野唔並存

我裝到港版了 課水晶果度都顯示hkd
之前未課過 容許我確認一次係咪買gift card 叫職員activate
輸入兌換碼就得
送左7pack
6金2虹

唔關區事

又好似係

An機屎在同名野唔並存

之前未課過 容許我確認一次係咪買gift card 叫職員activate
輸入兌換碼就得

唔岩區課唔到既,放心啦
送左7pack
6金2虹

你咁歐....
我1虹3金
送左7pack
6金2虹

你咁歐....
我1虹3金

5金0虹
無野做玩兩場兩場都魔女 低鳩能
送左7pack
6金2虹

你咁歐....
我1虹3金

5金0虹

得銅銀

唔關區事

又好似係

An機屎在同名野唔並存

輸入兌換碼就得

唔岩區課唔到既,放心啦

唔該晒 課到了
祝巴打包包開靚虹開靚金
送左7pack
6金2虹

你咁歐....
我1虹3金

5金0虹

得銅銀

4金

唔關區事

又好似係

An機屎在同名野唔並存

輸入兌換碼就得

唔岩區課唔到既,放心啦

唔該晒 課到了
祝巴打包包開靚虹開靚金

每日抽1PACK抵D

呢個表情真係好撚正 prpr

個包朱古力應該好難食
送左7pack
6金2虹

你咁歐....
我1虹3金

5金0虹

得銅銀

4金

2虹4金
幾時先有新卡既消息
幾時先有新卡既消息

應該3月

上次巴哈都係12月頭講月尾出
幾時先有新卡既消息

應該3月

上次巴哈都係12月頭講月尾出

營運之前提過新卡三個月出一次,所以如無意外就逢3/6/9/12 月會有新卡

隻 game 6 月就好似一週年啦,唔知到時有幾多野派
有冇生物法牌組的link
打唔贏唯有加入成為生物法的一份子
7包3鍵0虹應該夠粉 ...

邊撚個教你用死踏

邊撚個教你用死踏

死踏真係卡到仆街

邊撚個教你用死踏

試下好唔好用

邊撚個教你用死踏

死踏真係卡到仆街

你順時,對方根本無怪存在到
你卡時,張卡出黎都把撚

邊撚個教你用死踏

死踏真係卡到仆街

你順時,對方根本無怪存在到
你卡時,張卡出黎都把撚

Thx巴打 即刻換走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞