[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
新post留名

wtf 0費默示錄

庭園扣左半
8->4
復仇-一半
4-4=0
人地落巴哈,你清唔到

係喎 如果庭院行先又講得通
比佢979+張433 combo秒左

吸血呢種場合
唔應該主動入復仇

我係諗住佢會出巴哈 之後我會用425黎頂 打個和 點知係979 比佢秒左

....
你有2C-6
1C-2
可以主動入復仇
點會而家出

我唔入復仇我隻344點打佢?

你咁玩命WO...
自爆庭園不嬲帶一堆疾走

我都明所以諗住同佢鬥快打面 點知....
其實我仲試緊deck 依副主玩復仇 冇入瑪利&女皇

MARY,女皇唔使打
因為會比法穿死

老頭1c火球打3, 4c/1c貫穿打2 ,2c打1抽1 622 storm 再加次元兩女天降補牌 根本控唔住
生物法一日唔nerf 打rank只用快吸

wtf 0費默示錄

庭園扣左半
8->4
復仇-一半
4-4=0
人地落巴哈,你清唔到

吸血呢種場合
唔應該主動入復仇

我係諗住佢會出巴哈 之後我會用425黎頂 打個和 點知係979 比佢秒左

....
你有2C-6
1C-2
可以主動入復仇
點會而家出

你咁玩命WO...
自爆庭園不嬲帶一堆疾走

MARY,女皇唔使打
因為會比法穿死

老頭1c火球打3, 4c/1c貫穿打2 ,2c打1抽1 622 storm 再加次元兩女天降補牌 根本控唔住

快吸都贏唔到
想贏要玩熾天,BOOST龍

wtf 0費默示錄

庭園扣左半
8->4
復仇-一半
4-4=0
人地落巴哈,你清唔到

吸血呢種場合
唔應該主動入復仇

....
你有2C-6
1C-2
可以主動入復仇
點會而家出

你咁玩命WO...
自爆庭園不嬲帶一堆疾走

MARY,女皇唔使打
因為會比法穿死

根本nerf 虹卡無意思 生物法勁在解場同打面太全面 火球貫穿 加死舞 根本唔洗用放虹卡 已經有一定強度.

最重要係副deck 好平民 最貴係3張虹卡 同3金卡 其餘都係白卡 同銅卡
最後竟然係用冥妖由A3上AA0
In 大遠古we7s

wtf 0費默示錄

庭園扣左半
8->4
復仇-一半
4-4=0
人地落巴哈,你清唔到

吸血呢種場合
唔應該主動入復仇

....
你有2C-6
1C-2
可以主動入復仇
點會而家出

你咁玩命WO...
自爆庭園不嬲帶一堆疾走

MARY,女皇唔使打
因為會比法穿死

快吸都贏唔到
想贏要玩熾天,BOOST龍

窮阿
In 大遠古we7s

改咗版後無咗用冥妖
對法夠唔夠打?
In 大遠古we7s

改咗版後無咗用冥妖
對法夠唔夠打?

儲鬼得切咩
In 大遠古we7s

改咗版後無咗用冥妖
對法夠唔夠打?

你森之意志最多8血
一隻大眼加一隻2血進化已經8血
你點掃得切
In 大遠古we7s

改咗版後無咗用冥妖
對法夠唔夠打?

完全唔夠打
不過佢卡手冇法術解大遠古就有機
係食到唔少吸血鬼打上黎
屌你D法根本連魔女都唔洗放出黎已經鋪場鋪到顛

另一方面,就算佢唔鋪場都可以淨用法術射到你面都歪埋

現實係why not both

由頭到尾只食過兩下622疾走
其他都係比佢炸死
新手加入 想問下有冇方法由Android 國際版轉去IOS 日版?
新手加入 想問下有冇方法由Android 國際版轉去IOS 日版?

EMAIL引繼

EMAIL引繼

Ios無得入code

EMAIL引繼

Ios無得入code

而家IOS停左

EMAIL引繼

Ios無得入code

An 機揀 Link device 跟住入 Email,Email 收到 code 之後再喺生果機入番嗰串水蛇春咁長嘅 code 就得

EMAIL引繼

Ios無得入code

An 機揀 Link device 跟住入 Email,Email 收到 code 之後再喺生果機入番嗰串水蛇春咁長嘅 code 就得

IOS而家停左功能

EMAIL引繼

Ios無得入code

乜 IOS 而家冇入得 code?咁當我上面個 post 唔存在得啦
發現呢2彈D廚卡我都係合
上次3隻TIA,今次3隻魔女
唔係有得facebook架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞