[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
[quote]暫時係得呢堆,想問有冇用

熾天使主要抽邊包

玩熾天會屌老母
主要都係darkness包
初始包要三張6c炸場
我都係建議玩生物法

熾天我自己覺得幾好玩 ,
生物法確實OP,但熾天最快組到
可以先解成就再抽巴哈/標準.
反正又唔急爬分.
[quote]暫時係得呢堆,想問有冇用

熾天使主要抽邊包

玩熾天會屌老母
主要都係darkness包
初始包要三張6c炸場
我都係建議玩生物法

熾天我自己覺得幾好玩 ,
生物法確實OP,但熾天最快組到
可以先解成就再抽巴哈/標準.
反正又唔急爬分.

法,控皇,廁天
呢三種壓到佢,因為佢無奧丁,解唔到廁天
感激各方巴打,而家有target啦,就係組熾天使
暫時係得呢堆,想問有冇用

有時間就re左佢啦,d虹除左熾天都唔太用得著
痴線 點解咁撚多死靈

唔駛灰心 玩玩下就抽到 唔駛咁煩
我起手同你差唔多 不過我主吸血牌
而家都差唔多齊晒主流虹卡
痴線 點解咁撚多死靈

死靈好好玩
幾時先有凍冥魔嫁
幾時先有凍冥魔嫁

錯post
好多控制
係時候出動單機法
好多控制
係時候出動單機法

單機法不嬲屈
特別係而家貫穿改左2C
無咁易反
啱啱打個台仔比賽16強快吸比人穿2

點解班比咁慘

點解班比咁慘

打比賽用控吸啦

點解班比咁慘

打比賽用控吸啦

我有帶控皇同埋身為快吸忠實玩家唔可以隨便拋棄班比

點解班比咁慘

打比賽用控吸啦

咁半快吸囉
帶744

點解班比咁慘

打比賽用控吸啦

咁半快吸囉
帶744

其實我兩場都係最後幾round輸自己右手,只可以怪自己對班比既信仰唔夠

記住打電腦,宜加200$個

記住打電腦,宜加200$個

有心可以課少少金買starter pack
https://www.facebook.com/pg/shadowversegame/photos/?tab=album&album_id=1405465326194962
有得睇吓新卡啲圖

唔負責任鳩估,呢 pack o黎緊應該會有張卡可以令到對方攻擊力變成 0 or 1 掛

https://www.facebook.com/pg/shadowversegame/photos/?tab=album&album_id=1405465326194962
有得睇吓新卡啲圖

唔負責任鳩估,呢 pack o黎緊應該會有張卡可以令到對方攻擊力變成 0 or 1 掛

張卡最勁係配巴哈/6C炸場用

疾撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞