[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無人睇咗新個合作pv
https://www.youtube.com/watch?v=UUvTXiqJxKc

難得有新skin
不過我一啲興趣都冇

點解唔同DOA合作
如果出我實買曬

屌 點解idolmaster唔係出skin
公平咩

有啲唔match咁

我唔覺得呢幾隻畫風match
有無人睇咗新個合作pv
https://www.youtube.com/watch?v=UUvTXiqJxKc

難得有新skin
不過我一啲興趣都冇

點解唔同DOA合作
如果出我實買曬

公平咩

有啲唔match咁

唔鐘意d囡囡岩石胸
有無人睇咗新個合作pv

難得有新skin
不過我一啲興趣都冇

點解唔同DOA合作
如果出我實買曬

公平咩

有啲唔match咁

唔鐘意d囡囡岩石胸

肉又黑, 波又硬, 點J呀大佬, 見到都鳩縮
有無人睇咗新個合作pv

難得有新skin
不過我一啲興趣都冇

點解唔同DOA合作
如果出我實買曬

公平咩

有啲唔match咁

唔鐘意d囡囡岩石胸

DOA

難得有新skin
不過我一啲興趣都冇

點解唔同DOA合作
如果出我實買曬

公平咩

有啲唔match咁

唔鐘意d囡囡岩石胸

抽返10包卡定下驚先
好唔掂 一D興趣都無
有無人睇咗新個合作pv

難得有新skin
不過我一啲興趣都冇

點解唔同DOA合作
如果出我實買曬

公平咩

有啲唔match咁

唔鐘意d囡囡岩石胸

除咗紅色肌肉佬之外都唔掂
畫風固然係問題 第二係 我望落個ICON都唔撚知係咩職

"屌仆街 呢個咩職嚟 我應該留咩牌?" GG
btw 初嚟報到
唔用信用卡既話 買香港7仔啲google gift card課唔課到?
輸左2000分無心機玩
唔識用主流既毒瘤法同妖精
等有新牌組出現先打埋佢 廢事輸到去AA2

毒瘤法要用腦㗎咩

btw 初嚟報到
唔用信用卡既話 買香港7仔啲google gift card課唔課到?

618 1PACK
要下載香港版
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

香港版指香港版SV? 定係steam

btw 用an機玩 唔係IOS
同埋唔係有個面額(JP)1500咩
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

btw 多謝解答
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

香港GOOGLE PLAY下載
有英文
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

有英文

明白
啱岩爬咗文 英文版同日文版既水晶係唔引繼
但啲卡好似會KEEP到 因為伺服根本得一個

假如我未來都想用日文版玩
係咪呢家用香港版down-->課香港gift card
買卡/預組包(盡量用盡水晶)
然後再發引繼碼,重裝日版
請問呢個槪念有無錯?
我GET錯既話請盡屌

呢個表情真係好撚正 prpr
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

有英文

明白

請問呢個槪念有無錯?
我GET錯既話請盡屌

錯左
1部機可以裝2隻驚玩同1AC
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

有英文

明白

請問呢個槪念有無錯?
我GET錯既話請盡屌

錯左

定IOS先得
總之你CONNECT FACEBOOK直接引繼方便D
可以交替引繼課同玩
btw 初嚟報到

618 1PACK
要下載香港版

有英文

明白

請問呢個槪念有無錯?
我GET錯既話請盡屌

錯左

定IOS先得
可以交替引繼課同玩

我個google play bug bug地 有時會係香港有時係日本
定唔知係google account既問題 所以問咁長想睇下可否避免轉區
不過既然FB引繼方便就FB 唔該晒泄巴打

618 1PACK
要下載香港版

有英文

明白

請問呢個槪念有無錯?
我GET錯既話請盡屌

錯左

定IOS先得
可以交替引繼課同玩

我個google play bug bug地 有時會係香港有時係日本
定唔知係google account既問題 所以問咁長想睇下可否避免轉區
不過既然FB引繼方便就FB 唔該晒泄巴打

唔關區事
用過vpn 就會下載到果區既野
下載港版就睇你果ac 用咩錢埋單
我就分左幾隻Google ac

唔關區事
用過vpn 就會下載到果區既野
下載港版就睇你果ac 用咩錢埋單
我就分左幾隻Google ac

又好似係
我用分身google ac search到港版
用開個google AC就搵到日版

但你講得無錯 真係IOS先得
我啱啱裝咗三次港版都話error
應該要我del咗個原版(日版)先裝得港版
過咗情人節大家脫晒毒
過咗情人節大家脫晒毒

近排多其他野玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞