[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://shadowverse.jp/cardpack/tempestofthegods/
再3張新卡
巴哈翻譯:

龍銀
5/4/4
戰吼:打所有其他從者1點。
強化8:改成打3點。

吸血鬼銅
2/1/4
守護
戰吼:不是復仇狀態的話打自己領隊2點。

宙斯 中立虹
疾走、必殺、守護
https://shadowverse.jp/cardpack/tempestofthegods/
再3張新卡
巴哈翻譯:

龍銀
5/4/4

吸血鬼銅
2/1/4
守護

宙斯 中立虹
疾走、必殺、守護

宙斯望落去廢廢地喎
吸血終於出張勁守護
再3張新卡
巴哈翻譯:

龍銀
5/4/4

吸血鬼銅
2/1/4
守護

宙斯 中立虹
疾走、必殺、守護

宙斯望落去廢廢地喎

殺怪用伊達咪得 又得十血
吸血終於出張勁守護

終於有4防無咁易死
根本改完張貫都冇乜分別

有既
4PP殺唔到你幾隻

遲一turn
根本改完張貫都冇乜分別

有既
4PP殺唔到你幾隻

遲一turn

做到好多野架啦,好似係
打左4個鐘打到1700分
見到第一名條友7000分即刻唔想打
https://www.famitsu.com/news/201703/02127890.html
睇巴哈又有

妖精4費護符
在丟牌時,自己手牌妖精數為0時,加入一張妖精到手牌裡

皇家855金卡
[入場效果]:自己場上全隊員+2/+2,如果為[士兵]的話附加[守護]

法師443銅卡
[入場效果][土之秘術]:對方手下一體或臉打三滴

死靈756虹卡
[入場效果]:到場上滿為止,每[死靈術]3:召喚一隻殭屍。
之後到回合結束前自己除外的所有手下攻擊力+2,並附加[突進]

主教535銀卡
[守護][入場效果]:自己場上沒手下時,攻擊力+1,
對此手下的"手下,法術,護符"的"能力"所造成的傷害降為0
2PP +1PP
4PP +2PP
7PP +1PP抽卡+搵卡
9PP出路西進化
好撚順
手牌仲要3龍女+10PP疾走龍+434解盾
後面仲要抽到巴哈,但無需要用
法又多張打面 不如比d法玩撚哂佢啦屌

比土法玩吓啦

比土法玩吓啦

冥土法

土法黎
唔關生物事

土法黎
唔關生物事

生物法/單機法先係衰人
放過我呢d冥土撚啦

土法黎
唔關生物事

生物法/單機法先係衰人
放過我呢d冥土撚啦

法係親手女
新卡包104張卡
新手啱啱做完教學同抽完卡包,而家完全唔知要做啲乜,有冇巴打可以指導下
新手啱啱做完教學同抽完卡包,而家完全唔知要做啲乜,有冇巴打可以指導下

你想知D咩
打RANK
2PICK
組卡

你想知D咩
打RANK
2PICK
組卡

洗唔洗好似爐石咁升弋到啲職去某個lv數先,同埋新手有咩平deck可以組

你想知D咩
打RANK
2PICK
組卡

洗唔洗好似爐石咁升弋到啲職去某個lv數先,同埋新手有咩平deck可以組

打主線拎KEY卡,打RANK刷錢
LV無意義
新手有個最強卡組
而家最TOP既卡組黎
生物法,只需3張傳說,3張金卡
就夠你打爆所有卡組

你想知D咩
打RANK
2PICK
組卡

打主線拎KEY卡,打RANK刷錢
LV無意義
新手有個最強卡組
而家最TOP既卡組黎
生物法,只需3張傳說,3張金卡
就夠你打爆所有卡組

thx,我上巴哈爬下文先
暫時係得呢堆,想問有冇用
暫時係得呢堆,想問有冇用

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞