[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

估唔到巴打咁慘

估唔到巴打咁慘

人生不如意事 十常八九

估唔到巴打咁慘

人生不如意事 十常八九

有樓贏左好多人啦
打過場人地用棄牌龍抽到無哂卡都打唔死我

估唔到巴打咁慘

人生不如意事 十常八九

有樓贏左好多人啦

人生不如意事 十常八九

有樓贏左好多人啦

連燈有愛
下個會更好

人生不如意事 十常八九

有樓贏左好多人啦

連燈有愛
下個會更好

agger

連輸5場下場會贏
生物法踢2張322
放多2張 4C扣3血
仲順過之前
今日連續七場都係對法師
真係打到厭
每日任 32767 1勝 求幫忙

有樓贏左好多人啦

連燈有愛
下個會更好

感謝

有樓贏左好多人啦

連燈有愛
下個會更好

感謝

唔好再衰一時衝動啦

有樓贏左好多人啦

連燈有愛
下個會更好

感謝

唔好再衰一時衝動啦

後生仔好正常
https://shadowverse.gamewith.jp/article/show/49889

法師使用率已經超過 30%,而吸血鬼就跌穿 20%
法師個使用率睇嚟就應該會繼續升㗎啦,究竟遲下會唔會 nerf 呢
已經受夠對面 4pp 阿伯進化 + 兩野貫穿呢個 combo
https://shadowverse.gamewith.jp/article/show/49889

法師個使用率睇嚟就應該會繼續升㗎啦,究竟遲下會唔會 nerf 呢
已經受夠對面 4pp 阿伯進化 + 兩野貫穿呢個 combo

廁元,主教既無怪勝有怪戰術

白銀妖55%勝率

終於
龍撚2PICK又5連勝

連燈有愛
下個會更好

感謝

唔好再衰一時衝動啦

怒衝Master 安慰心靈

幾有趣 玩左三個月,一日跌1000分都想轉職玩

轉職去NON RANK啦

成日有一種心態
輸左三場之後
唉玩快吸撞下運,先手神抽屌打呃番幾場先
現實:
Game 1 vs 盾教 後手
Game 2 vs 控死 後手
Game 3 vs 快死 後手

rip

成日有一種心態
輸左三場之後
現實:

rip

黑仔唔好用快攻

成日有一種心態
輸左三場之後
現實:

rip

黑仔唔好用快攻

發現自己頂唔順用快攻既心理壓力,
一見到對面起盾同回血就好大壓力,或者打剩3血無手牌, 好似都係岩玩中速同控deck多D

成日有一種心態
輸左三場之後
現實:

rip

黑仔唔好用快攻

發現自己頂唔順用快攻既心理壓力,
一見到對面起盾同回血就好大壓力,或者打剩3血無手牌, 好似都係岩玩中速同控deck多D

次元囉
究極控卡DECK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞