[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

但中速而家已經唔夠快,比唔到壓力人
FACE DECK仲勁過其他DECK

呢個version一係快攻一係控制

Control 可以點砌

希望睇得明
走111 換112
2cost 只要222守護 2cost spell 211女僕 同新222有指揮就+1/+0 果張 全部2-3張
3c只留322疾走 落332守護
4c 走旗 落新金434
5c saber 新虹 旋風劍 544提督 1張死舞
6c 你夠
7c 756 must
8c 838 867

其他可考慮: 222 回血 443狼人 534大劍 4c抽牌 944 斯巴達 睇budget做人

大多睇得明,係想問問新金434,756係邊張
同埋仲想問問係呢個version黎講control定face皇家會優勢啲希望唔會煩到你sor

希望睇得明
走111 換112
2cost 只要222守護 2cost spell 211女僕 同新222有指揮就+1/+0 果張 全部2-3張
6c 你夠
7c 756 must
8c 838 867

其他可考慮: 222 回血 443狼人 534大劍 4c抽牌 944 斯巴達 睇budget做人

同埋仲想問問係呢個version黎講control定face皇家會優勢啲希望唔會煩到你sor

face

希望睇得明
走111 換112
6c 你夠
7c 756 must
8c 838 867

face

434係br version card
756係standard version card

希望睇得明
走111 換112
6c 你夠
7c 756 must
8c 838 867

face

434係br version card
756係standard version card

唔該哂
無啦啦維到12點
無啦啦維到12點

之前出咗公告,加 language,求先開 game,國際版有得揀韓文(好似係)
無啦啦維到12點

之前出咗公告,加 language,求先開 game,國際版有得揀韓文(好似係)

係, 韓文真係on99, 我仲以為上次做完問 卷今次咁快就有得比我英文配日配音添
無啦啦維到12點

係, 韓文真係on99, 我仲以為上次做完問卷今次咁快就有得比我英文配日配音添
無啦啦維到12點

係, 韓文真係on99, 我仲以為上次做完問卷今次咁快就有得比我英文配日配音添

韓狗有市場
無啦啦維到12點

韓狗有市場

見過韓仔
人數同支那差唔多

Shadowverse運営事務局です。

2月度Master Pointランキングキャンペーンを実施いたします。
本キャンペーンでは、開催期間内でのMaster Pointを集計し、開催期間終了後、最終的なランキングで上位に入賞した方に豪華報酬をプレゼントいたします。

■開催期間
2月1日 9:00 ~ 3月1日 8:59

■報酬
・1位〜100位
バハムート(プレミアムカード) 3枚
5000ルピ

・101位〜1000位
バハムート(プレミアムカード) 1枚
2500ルピ

有冇人知1000位以上大約要幾多勝?

Shadowverse運営事務局です。

2月度Master Pointランキングキャンペーンを実施いたします。
本キャンペーンでは、開催期間内でのMaster Pointを集計し、開催期間終了後、最終的なランキングで上位に入賞した方に豪華報酬をプレゼントいたします。

■開催期間
2月1日 9:00 ~ 3月1日 8:59

■報酬
・1位〜100位
バハムート(プレミアムカード) 3枚
5000ルピ

・101位〜1000位
バハムート(プレミアムカード) 1枚
2500ルピ

有冇人知1000位以上大約要幾多勝?

1000位好似要4000分以上
頭先抽牌抽得太順,用控皇5turn ko左快吸

控個位係邊

控個位係邊

係囉
痴線!!頭先玩到無心機
不嬲都覺得熾天好靚 好想要閃卡
咁就諗住砌套出黎開發下
但呢排成日輸 就發癲All in埋剩低1000石
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸
痴線!!頭先玩到無心機
咁就諗住砌套出黎開發下
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸

留石等新卡組啦
痴線!!頭先玩到無心機
咁就諗住砌套出黎開發下
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸

留石等新卡組啦

我都開始儲緊, 係間中會用金入去打下2pick
痴線!!頭先玩到無心機
咁就諗住砌套出黎開發下
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸

留石等新卡組啦

玩左幾個一張閃虹都未抽過
痴線!!頭先玩到無心機
咁就諗住砌套出黎開發下
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸

留石等新卡組啦

痴線!!頭先玩到無心機
咁就諗住砌套出黎開發下
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸

留石等新卡組啦

首抽的重要性
利申 同巴打一樣
想問本身用開日版iOS玩,如果想轉返用港版iOS要點做?

同埋港版可否選擇用返日文介面?
想問本身用開日版iOS玩,如果想轉返用港版iOS要點做?

同埋港版可否選擇用返日文介面?

LINK GAME CENTRE
可以裝2隻驚用同1AC
港版課玩日版
痴線!!頭先玩到無心機
咁就諗住砌套出黎開發下
點知真係中左一張閃熾天
比多張我就上岸

留石等新卡組啦

一張都無咁非?
d人一抽兩張閃虹都夠膽死
想壓分應該留係咩區最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞