[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

黑仔唔好用快攻

發現自己頂唔順用快攻既心理壓力,
一見到對面起盾同回血就好大壓力,或者打剩3血無手牌, 好似都係岩玩中速同控deck多D

次元囉
究極控卡DECK

只係想元純次元,但唔識組純次元 最近攻略裝Guide多數都係半生物既次元,或者純生物法

一見到對面起盾同回血就好大壓力,或者打剩3血無手牌, 好似都係岩玩中速同控deck多D

次元囉
究極控卡DECK

只係想(玩)純次元,但唔識組純次元 最近攻略裝Guide多數都係半生物既次元,或者純生物法

黑仔唔好用快攻

次元囉
究極控卡DECK

試過用曬兩張梅林都抽唔到次元

次元囉
究極控卡DECK

試過用曬兩張梅林都抽唔到次元

次元囉
究極控卡DECK

只係想(玩)純次元,但唔識組純次元 最近攻略裝Guide多數都係半生物既次元,或者純生物法

試下自己組
純次元唔弱
3阿伯3貫穿

試下自己組
純次元唔弱
3阿伯3貫穿

好,自組好似先係真正學到個隻職咁
有無起手簡邊三張既tips?
利伸 法師42level

試下自己組
純次元唔弱
3阿伯3貫穿

一般
有次元:簡1C魔法,2C抽卡魔法
無次元:全部掉
打法師,死靈:彈卡同次元優先
打吸血:阿伯異穿,2C箭,彈卡,3C 55盾
打法師:次元,阿伯優先

試下自己組
純次元唔弱
3阿伯3貫穿

一般
主教,死靈:彈卡同次元優先

一般
主教,死靈:彈卡同次元優先

嘩 thx ,正 試下先
不過玩純次元玩得多會好單機feel

YES啊
我選生物法屌打人

YES啊
我選生物法屌打人

otk 最爽

YES啊
我選生物法屌打人

otk 最爽

OTK妖撞盾好煩
都係生物法好,出怪=死,唔出怪都要死

YES啊
我選生物法屌打人

otk 最爽

OTK妖撞盾好煩

唔玩妖咪龍

YES啊
我選生物法屌打人

otk 最爽

OTK妖撞盾好煩

用tia破佢玩到佢冇牌再慢慢用蟲虐佢

YES啊
我選生物法屌打人

otk 最爽

OTK妖撞盾好煩

唔玩妖咪龍

龍仲卡手過妖,唔好玩啦

YES啊
我選生物法屌打人

otk 最爽

OTK妖撞盾好煩

用tia破佢玩到佢冇牌再慢慢用蟲虐佢

頭先就係撞到TIA甲蟲,比我貫穿,4C扣3,1,2C箭,疾走
夾生炸死
玩得好既皇家 ,兵海真係。。 三審判雙光頭 545 炸全場 都未清晒
玩得好既皇家 ,兵海真係。。 三審判雙光頭 545 炸全場 都未清晒

222唔好打
太慢啦

222唔好打
太慢啦

其實點解依家無人用皇家張金卡 837 定 唔知咩 疾走守護 唔好用咩?

222唔好打
太慢啦

其實點解依家無人用皇家張金卡 837 定 唔知咩 疾走守護 唔好用咩?

高cost成堆野好過佢 依家有埋雙劍9cost都打6

222唔好打
太慢啦

底褲
8c落838 or Alexander 清怪好啲 因為756做盾都好夠

222唔好打
太慢啦

底褲
8c落838 or Alexander 清怪好啲 因為756做盾都好夠

都係交番比你地班皇家

底褲

都係交番比你地班皇家

838勁好多
殺啲大怪仲可以打面
可惜少人玩龍

底褲

都係交番比你地班皇家

838勁好多
殺啲大怪仲可以打面
可惜少人玩龍

847以前第一個版本幾多人用,果陣皇家冇咩大怪,殺著唔係快攻就係中速配乙姬+646,847算係唔好彩撐到後期既話可以頂又可以收頭
第二個版本開始強化左抽卡手段同中後期大怪,控皇出現但有好多比847更好既選擇,之後除左2pick就冇見過佢出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞