[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
主教其實呢家個環境砌邊種好?
本身想玩疾走主教 但爬左文好多人都話上到去A已經見唔到人用/贏唔到

砌回血主教係咪好d?

呢幾日研究緊回教, 泄巴有無咩睇法?

( 諗緊中後期方法以生物為主好,定解場(奧丁),定還是路西法/織天)
奧丁用黎內戰同埋解巴路龍,回血織天我就無現過
主教其實呢家個環境砌邊種好?
本身想玩疾走主教 但爬左文好多人都話上到去A已經見唔到人用/贏唔到

砌回血主教係咪好d?

( 諗緊中後期方法以生物為主好,定解場(奧丁),定還是路西法/織天)

熾天+奧丁好
打到後面太多意外
特別係遇扭蛋機
用超越贏左快吸
好感動
屌多左好多純次元

熾天+奧丁好
打到後面太多意外
特別係遇扭蛋機

試下先。
而家次元最尾機應該點砌,齊卡唔識砌
而家次元最尾機應該點砌,齊卡唔識砌

2-3老頭,2梅林,3貫穿,其他生物自己配
有無專針對速攻既主教/皇家推薦?
我十場撞到七場
有無專針對速攻既主教/皇家推薦?
我十場撞到七場

回血熾天,控皇
終於上A
可能未慣用boost 龍用返廁元魔女勝率高啲
新手想問點先有多D錢或者劵抽卡?

解任

解任

課金
點解standard
點解standard

未打完
點解standard咁難抽傳說 係咪錯覺
點解standard

未打完

金都少見 莫講話傳說
依家有錢應該抽邊個卡包
點解standard

未打完

金都少見 莫講話傳說

agger
好多金同legend都仲係0張
Standard 易喎 新果包先難出
依家有錢應該抽邊個卡包

睇下你差乜虹想要
依家有錢應該抽邊個卡包

生物法就新包
快吸就第2包
皇家新手免問
死靈就STANDARD
屌,連續 6 次 2 Pick 都係得四勝,次次輸嗰場都係對面順撚到 on9
屌,連續 6 次 2 Pick 都係得四勝,次次輸嗰場都係對面順撚到 on9

2pick就係睇運㗎啦

知足常樂,次次2pick 贏兩三場。
Standard 易喎 新果包先難出

咩包都難出
非洲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞