[AN/I/PC] Shadowverse [4]速攻新世紀

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

而家點玩到

真係唔難,牌順既話守到7pp~8pp疊到30層

6,7pp你會比魔女,次元,甲蟲,快攻,龍殺左先

快攻就難打d
但我a0黎講成日遇到死靈同甲蟲,都大機會嬴

守得住
無啦啦有更新
冥府棄牌龍

守得住

土冥法黎

守得住

土冥法黎

你知唔知點解龍你難打啊
佢1隻巴哈就掃你場
魔女本身就無雙
次元7PP就殺線黎
甲蟲6,7PP都殺線
https://www.youtube.com/watch?v=2_RI-eMbEo0

otk龍怒屌otk妖

otk龍真心好玩 好鬼刺激
https://www.youtube.com/watch?v=2_RI-eMbEo0

otk龍怒屌otk妖

要幾好運先做到,你卡一次已經輸
之前成日見對面卡,otk妖穩定多,而家周街都係

otk龍怒屌otk妖

依家周街都次元魔女 超越 唔用otk妖用咩打

otk龍怒屌otk妖

just for fun
打rank當然用番主流deck
依期tier 1大部分都好少落盾 otk妖堅強勢

otk龍怒屌otk妖

just for fun
打rank當然用番主流deck
依期tier 1大部分都好少落盾 otk妖堅強勢

技術唔錯
打OTK妖就係唔好清場,鬥打

呢個月感想

呢個月感想

仲要起碼打多一個月

呢個月感想

仲要起碼打多一個月

唔好打啦

我今日用次元
冥府法真係好好玩

你真識玩

而家點玩到

我副土印有齊巴哈冥府剎旦
leader skin有冇消息
究竟幾時先肯 nerf 法師啲卡

鋪鋪都打魔女好撚悶

鋪鋪都打魔女好撚悶

第2彈堆卡都無NERF
直接第3彈推堆強卡
我諗第4彈會仲勁

鋪鋪都打魔女好撚悶

第2彈堆卡都無NERF
直接第3彈推堆強卡
我諗第4彈會仲勁

上個 update 疾走主教/回血主教/ Temp 妖雖然都係多人用,但勝率同使用率都冇法師而家咁誇

講真次元魔女張卡唔 nerf 我覺得還可以,但阿伯進化+貫穿,4pp 可以有隻 4/4 站場,再加貫穿清場兼打面,仲可以 boost 兩野兼有張火球落袋,就真係點睇都有問題

鋪鋪都打魔女好撚悶

第2彈堆卡都無NERF
直接第3彈推堆強卡
我諗第4彈會仲勁

上個 update 疾走主教/回血主教/ Temp 妖雖然都係多人用,但勝率同使用率都冇法師而家咁誇

講真次元魔女張卡唔 nerf 我覺得還可以,但阿伯進化+貫穿,4pp 可以有隻 4/4 站場,再加貫穿清場兼打面,仲可以 boost 兩野兼有張火球落袋,就真係點睇都有問題

係真係好有問題

貫穿變2分可能solve到件事

鋪鋪都打魔女好撚悶

第2彈堆卡都無NERF
直接第3彈推堆強卡
我諗第4彈會仲勁

Daria nerf做抽4 boost 4

第2彈堆卡都無NERF
直接第3彈推堆強卡
我諗第4彈會仲勁

Data話aa有20%係生物法
不過我感覺上每2~3場就有一場係對法師

第2彈堆卡都無NERF
直接第3彈推堆強卡
我諗第4彈會仲勁

Data話aa有20%係生物法
不過我感覺上每2~3場就有一場係對法師

差唔多場場都係 你又針唔到佢 d人唔夠打咪join 咁咪愈黎愈多 難為早排仲有人話唔洗改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞