[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
應該放埋上babycondom啦 到時成班C9洗佢版 睇下仲有冇咁快del得哂啲留言 小姓奴你慢慢mon住呢度啦下
快啲搵人貼上去
咪係!今日打左自己老母未?
如果搵得多仲離譜,又高層又「作家」,點唔妥個前妻都冇理由搞到自己個仔,同前妻嗌吓交就話以後唔送禮物俾小朋友,錫個仔?有限囉
仲有女權霸主 she.com
10幾20年前我老豆老母離婚,老豆都係俾3000蚊贍養費 .. 家下個撚樣俾得出5000呢個數 ..

到底佢開左幾多個ac上黎回post呀? 收皮啦賤男
屌 滅聲撚
不過合乎佢on9虛偽既性格 狗改不了吃屎
有絲爆料未呀 大膽d爆條撚樣出黎
真係好妒忌佢咁既撚頭樣 都食咁多女
墨說
搵得多唔代表捨得使,特別對像係前妻同本來都唔係太想要BB,係想要就1月離婚嗰陣攞撫養權,而唔係要嚟威脅前妻講係邊個爆佢料啦
仲未有女fans睇
More
仲諗住上去見
個女既紋晒身咁 大家知咩事啦

笑出嚟

今次邊個著咗對西瓜
咩年代? 有紋身就係壞人?
燒晒佢?燒完成間屋都係味
剪定剪個封面出黎燒
有無短片睇
https://lihkg.com/thread/253835/page/1
請人請得好密,伏,OT時間長,多政治嘢

http://yes-news.com/61337/%E6%8F%BE%E5%B7%A5%E5%BF%85%E7%9D%87%E5%9E%83%E5%9C%BEAGENT-%E7%B3%BB%E5%88%97
做埋agent,但係垃圾

同埋我記錯咗,起過底發現佢明明想請跟account同打手,但就去話請social media editor嘅係凱撒創作(即係以前係學民仔,好早就醒覺走咗嗰個)
同話你老母係女人就係雞一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞