有冇人喺guru做?

30 回覆
1 Like 0 Dislike
想知係點,聽人講好多LinkedIn搵到都係一年後就轉工,係工作壓力定呃人公司
想知係點,聽人講好多LinkedIn搵到都係一年後就轉工,係工作壓力定呃人公司

成日OT
你見佢成日請人就知咩一回事啦

成日OT

OT程度係?
你見佢成日請人就知咩一回事啦

我見呀,所以想知係呃人公司定辛苦工 fresh grad 冇得揀
你係想做咩post??
我女友做呢間死人野
一個星期見唔到佢5日 晚晚Ot
請人請咁密就知入邊環境大概點
我睇親D求職網都見到GURU瘋狂咁請人
我睇親D求職網都見到GURU瘋狂咁請人

睇落應該伏工啦
Ot不在話下
好多政治野
你係想做咩post??

小薯皮post,uni grad gap year 做下咋
我女友做呢間死人野
一個星期見唔到佢5日 晚晚Ot

如果係咁,我女友一定咋型
Ot不在話下
好多政治野

講多少少?
Ot不在話下
好多政治野

講多少少?

入面幾個老闆其實都互相角力緊
Under 每個老闆既sales team 自然都鬥緊
Copywriter, designer 都只係想幫有勢力既人做野
如果你無權無勢班copywriter, designer 等等既人會將你交比佢地既野擺到最尾先做或者唔做
成間公司都係鬧刷下鞋咁
Ot不在話下
好多政治野

講多少少?

Copywriter, designer 都只係想幫有勢力既人做野
如果你無權無勢班copywriter, designer 等等既人會將你交比佢地既野擺到最尾先做或者唔做
成間公司都係鬧刷下鞋咁

見間公司成日請人都知伏
Ot不在話下
好多政治野

講多少少?

成間公司都係鬧刷下鞋咁

俾freshgrad速成學識辦公室政治既地方
好多人最近唔撈 辭職
Ot不在話下
好多政治野

講多少少?

成間公司都係鬧刷下鞋咁

見間公司成日請人都知伏

聽朋友講搞緊大project需要大量人才幫手
利申,朋友係入面做
你係想做咩post??

你入咗去做未?
你係想做咩post??

你入咗去做未?

做第二間MT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞