[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
有時真係唔明,都明知佢周圍食女都仲同佢結婚,佢好多年前已經響高登食女friends
睇完啲Whatsapp 對話,完全唔明點解有人咁撐條女
條女明顯好唔簡單嚟,對話入面冇正面回應過hack account 問題
如果條女可以有能力hack入你嘅對話紀錄其實真係好恐怖

有預感又會見到連登仔俾人煽動去做on9野
都唔係第一次
清官難審家庭事,何況係一班心智未成熟嘅連登child
一句講哂,小心大炒車

終於有句人話
雖然條女唔簡單
但見到條仆街俾人玩到就爆炸都搞笑
5千, 菲傭都有啦,仲要有得食有得住呀撚屌!
啲語氣講到好似比5皮一個月咁咁惡。

唔怪之個個話佢小撚氣啦,睇5千睇到咁大,去轉台灣都未夠啦養仔喎。
咁既撚樣都食到咁多女
清講咩
唔多明
屌,全家俾人監視一舉一動真係好撚心寒,點做到
講緊小性奴係老細嘅Gxrx Online
總之呢間公司請人係掛羊頭賣狗肉架
間野主要做咩生意
姐係去到其實幫學民仔請人?
個老婆見到個老公結咗婚仲同咁多個女人有一手,仲心寒呀 叫佢諗清楚自己得罪過咩人啦,定係多得滯都諗唔到?
網絡打手呀
如果事主見到嘅請有心理準備,我會代表某間傳媒搵你
肯定係少少事發神經果啲女人,女方一唔開心就發神經,做咩都下下要人男人估, 估唔岩又發神經,無限loop.

利申: 感同身受
買過他2本書,現在好後悔,回去全部燒左他 香港離婚可以唔比每個月生活費咩?
有片未
睇完啲Whatsapp 對話,完全唔明點解有人咁撐條女
條女明顯好唔簡單嚟,對話入面冇正面回應過hack account 問題
如果條女可以有能力hack入你嘅對話紀錄其實真係好恐怖

有預感又會見到連登仔俾人煽動去做on9野
都唔係第一次
清官難審家庭事,何況係一班心智未成熟嘅連登child
一句講哂,小心大炒車
有能力hack到入電話做咁多嘢嘅人
唔駛靠前夫每個月五千住劏房掛?

hacker唔代表搵倒錢
幫老闆洗地會唔會出雙倍糧,求入職
唔係,係凱撒搵工,明明無send過cv畀Guru都去叫佢見工,咁個post叫Social Media Editor,但打畀佢嘅講嘅job duty似sales、跟客同打手,佢reject,再起底呢間公司底,發覺係做網絡打手。
條L 樣擦鞋上位之麻
劏房hacker咁有gimmick都唔拎嚟做gutx生招牌
老闆個腦肯定裝屎
Pish
個女人打字講嘢似支那人
Btw, 有無閃卡流出? 想睇下佢食咗d 咩女, 仲有佢老婆咩樣?
鬧交都要講書面語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞