[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
通識補開Oscar Ma???
勸你唔洗再回啦,佢個形象喺兩登太差,你講乜啲人都會話你打手
Btw我支持佢發聲明嘅,真理越辯越明
但之前內容提及佢地遲啲有撫養權官司,呢個時候佢都未必會可以交代到
Unfollow左佢好耐,頂唔順佢啲態度貼廣告
剩係佢初一事件撐警屌本土派就抵佢收皮啦
屌你 隻手幼撚到 碌鳩都應該好幼

小性奴柒事回顧
一日之計在於晨?無人識你喎
會唔會就係啲偷食女
佢前妻佢個女人friend咗
燈塔做咩改咗名
推啊 我唔介意炒車
做人面面俱圓,基本上個個都想。

唔得罪人,同個個都有兩咀,大家對你冇乜壞印像,當中境界比世界仔更高,因為世界仔係會比人討厭,只係喺背後先講你咁解。但做人冇咩可能咁完美,你要知道好多事都有立場,而有立場就一定有對立。你要食哂兩家茶禮除非你收得好埋,保密功夫做得好好,如果唔喺你一定會變過街老鼠。例子有民主黨等黨派又想班後生追求民主嘅人支持,但又唔肯同中共反面放手一搏,結果政府又睇你唔順眼,市民又笑你冇撚用。

于日晨成名於高登,靠甜故上位,但係佢最近一篇所謂聲明當中見到佢自稱「已故高登仔」,亦都希望「從良」所以唔再寫甜故。其實寫甜故冇問題,只要你寫得吸引就吸引到讀者,一路向西依類題材咪一樣可以拍到電影。只不過可能而家人地自覺出名,要離地要清高,所以先同甜故仲有高登佢認為喺「低層次」嘅地方同題材劃清界線。

當佢「獨立」後又學民主派行溫和和平路線,即係我口中果種認為「就算面對坦克都要用愛與和平穿透對方內心,令對方心甘情願放低武器再跪地痛哭,然後大叫一聲媽我知錯啦」嘅人。可能佢寫故事寫上腦,覺得自己有咁嘅主角威能,或者覺得自己喺新人類大家都明佢個心點諗又可以互相理解。

正如我一開頭咁講,行中立路線其實兩面不討好,只不過于日辰身為作家,身為靠文字唔係靠政治嘅人,只要佢閒時出黎講下民主加油同支持香港人基本上班後生就會收貨。只可惜今次依件事佢又想食埋溫和派依條水路,結果搞出個大頭佛,最後仲搞到要寫篇小氣文出黎扭計博死忠呵返。當自知自己柒左,正常人一係自嘲一係深潛,篇篇于日辰仲要擺出一副「我柒左,不過我要屌你拎返個尾彩先,你吹咩」嘅咀臉出黎,其實佢好有做警犬嘅潛力。

古有呂布本姓呂先跟丁原後拜董卓,如今有于日辰脫高登抗甜故扮民主。如今香港三姓家奴,于日辰當之無愧。我已經冇寫佢娘親,冇提佢生活,希望唔會再傷害到佢同中國人一樣脆弱嘅玻璃心。

http://style.vjmedia.com.hk/articles/2016/02/10/14325/
不過就算有其他女fans一齊指證佢,d女fans都有可能係做馬。唔知閣下認為如果要證明到小性奴有婚後偷食,應該提出d咩先有說服力呢
原來條淫棍唔寫甜故懶係轉型咁,但仲係出面搞女人
d女都衝埋去自願畀佢食架喇 點會企出黎指證佢
就算有埋淫照 咪又係啲女Fans強姦佢迫佢影 根本小性奴就唔會偷食

做打手係咪有錢分
前一句話無人證去證明個男既偷食 下一句就一口咬定話佢老婆屈佢 你肯定咁樣叫理性分析?
用你講法 而家未有證據證明小姓奴偷食 咁暫時假設佢無做過 但係咁樣係咪代表無另一個可能性 就係佢有做過不過啲證據未爆出黎?
睇下用咩方式食

綜陰新(aka黃超林/張飛人) 食到哄人打避孕針又中出即飛,好幾個Users上水指證佢攬炒

小姓奴(于日辰) sell才子深情
唔評論佢食女fans,但自己老母係老母,自己個仔既老母就唔係老母

其實有戀母情結、聽哂老母話嘅男人係唔應該結婚
小性奴你開幾多個acc 做打手都無用架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞