[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
炒咪炒,次次都驚炒唔洗討論架啦
炒左最多咪道歉
係咪二家姐個作者?
墨說呢
有心無默呢
咁你又入黎?
今晚拍 好厚
有無好提議?剪左個簽名?定點
要條仆街覺得比人羞辱
屌當初就咪撚無套中出條抹茶kitkat妹生個仔出黎啦
屌閪咪屌閪囉 有藥又唔食
講野啲口吻睇到就討厭 係咁話我俾機會你
最後一次 要不是我你早就生存唔到了 屌
個仔都唔係想要架喇 想拎走埋等條女乜都無咁咋嘛
個仔跟住條垃圾都肯定感受唔到父愛 阻撚住曬我食女
係就係生活條件叫唔錯 供書教學應該不成問題
但你話返到屋企唔會唔會望下個仔 有啲親子時間 教下佢做功課咁
我就覺得唔會喇 望到個仔就諗起前妻

做男人做到佢咁應該都叫無憾 除左未玩夠拋妻棄子呢方面
講到自己好撚把炮咁
查實俾得個五千
咁錫個仔但係要個前妻同個仔住劏房
人出名 就係會變
燒喇
LM
諗起佢上過黎連登出文 叫新聞女郎
出得好地地 d讀者係下面留comment吹下水
條撚屌無啦啦發癲 話做乜係我個post吹埋d唔關事既水 唔撚出喇
果時係一兩年前 書展前夕
過左冇耐 就見到佢本新聞女郎係書展到出
人地叫佢上連登出返個結局 佢叫人買書睇
放隻狗起上面屙屎
前者仲係連登講故台神枱中嘅神枱

後者跌咗好耐 專心營運facebook
佢瘋狂del 留言
唔係真係想照顧個仔,搶撫養權只係想傷害人,佢份人都真係小家都爆WOW.個仔俾佢照顧都唔知會唔會好似林林咁TIM呀.
好撚中國人 唔怪得之魚革個陣咁講嘢啦
要不是我個$5000
仆街千千萬萬個 邊屌得咁多
怪就怪自己認真上高登啦
沒人覺得 開頭whatapps 對話語氣好怪 好似自己同自己講野咁 咩我憎死你 男人老狗點會咁講野 成個女人咁 之後d 對話先正常返小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞