[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
男人之家咁小氣
$5000 當正自己大爺
唔俾租生活費都做得出
就算幾憎佢前妻 為咗個仔好同生活都唔會咁樣做
根本就無心對自己個仔好

條友最識扮嘢
當初用高登上位後
自己用facebook keep 人氣 食咁多女
肯定有食過人妻或某大人物啲女啦 得罪人啦

終要為自己做過既事負責
又一隻打手
無人講過劏房月租幾錢喎
除非你係本人,小器奴
俾少少話自己落保護網點點點,好核突
啲打手唔好以為各打五十大板就過倒骨
佢最愛佢老母 跟住佢自己
但唔明點解個女仔會咁傻
仲同佢結婚生仔
裙腳仔10個有十個都係大仆街
老老實實, 小姓奴, 奴母, 前妻
三邊都唔想幫

小姓奴 : 戇鳩仔未玩夠, 學咩人生仔結婚, 最後咪又係害咗個小朋友, 佢個仔大個咗睇到啲post真係心酸

奴母 : 私心覺得奶奶係史上最恐怖嘅生物, 再加上一個愚孝到極點嘅兒子, 殺傷力係可以勁過核爆

前妻 : 明知另一伴花心仲中個頭落去, 咁大個人要為自己嘅決定負責, 承擔後果, 最後都係害咗個小朋友

BTW, 追咗成晚post, 閃卡呢? 流出影片呢?
又一隻打手

有無另一句呀
一唔啱聽就打手
紅衛兵咩
燈塔好似還好,但唔知仲有冇寫嘢
雖然應該無人知你講邊個。但多謝你仲記得我喎。
燈塔做咩改咗名
下, 我改左好耐啦。上兩年出whatsapp 故果陣唔想人知我係靠舊名寫所以改既...
結果即刻俾人踢爆左...

燈塔都喺到食花生
而家無得望返轉頭
睇吓仙人之後會有咩料爆
睇呢個post就知請咗幾多打手
改咗=無改,一起底就知啦
講開又講,小姓奴係高登都幾多分身,次次有新故都係用新ac 然後秒速俾人踢爆
返通宵有無得補假?
咁你就錯了,竟然話連登保護弱小婦孺
呢個po 係少有地無人話個老婆係 g
純粹因為有人更乞人憎
認同你
不過呢度係連登
依d咁嘅垃圾都叫作家 寫d野完全冇益,快d收皮吧,男人老狗小撚器到咁真係好肉酸
撐過警嘅唔會有好下場
小心駕駛Group個Tina
Bomba
今次輪到小性奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞