[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
有班人想將d罪名轉嫁去告密者同個老婆度
證明到告密者係邊個都唔代表小性奴屌女fans呢件事係無錯喎
只係攬炒咋麻
不過咁撚夜都要留喺公司ot真係辛苦晒
搵工第一戒,send cv前要先起底,起碼要睇吓佢同一個post要隔幾耐請人,唔好懶
有朋友叫錯佢做小性奴然後俾佢block咗
無叫,叫得好啱
呢樣野係男人都會做啦, 好正常
可能班打手在家OT, 做足24小時義工
香港老闆閪是常識吧
更何況係自以爲好撚紅嘅網絡紅人
食屎啦 5千蚊 屌你老母咩

個心過唔過意得去 自己揸靚車 個仔要住劏房
就算有幾憎個前妻 見到佢依家咁既情況 係男人都會顧舊情 照顧下啦
仲要係條仆街鳩痕搞到離婚 唔撚幫都咪撚出聲啦

男人之恥
點解條垃圾到依家都有人支持?

有朋友叫錯佢做小性奴然後俾佢block咗

喱個真
睇開開佢啲文
真係好中意報仇
小姓奴同幾間公關公司d阿頭都好熟,成日一齊去玩車,有打手幫佢係討論區引風向唔係新聞
我以前條女係佢其中一個fd條team
得罪講句無擔心過

我只係想推到小性奴仆街咋
出軌係最大罪
無羞恥心仲鬧返老婆
食屎啦 我覺得以前睇你文share d仆街男女 原來d例子就係你黎

以前fans
而家識得寫字都可以叫自己做作家。

金庸講得好:「人可以風流,但不能下流」

倪匡、蔡瀾呢D真才子、真作家,年青時都係風流成性,玩女玩到癲,但人地玩還玩,都會玩得有個譜,最起碼出面玩完都會照顧好自己配偶。

呢條友玩到拋妻棄子算,比得嗰幾千蚊人地兩仔乸,仲扮撚晒皇帝咁話「安全網」嚟威脅人?
我係男人睇到都戥佢肉鳩酸!

(咪撚話咩個元配老婆都係有機心。條麻甩佬中出得人、結得婚,就預咗要找數架啦,仲要唔係人帽你、係你帽人!個元配就算真係有機心要造你一鑊杰、鋸你一頸血,你都無得出聲啦!)
過幾日你班撚屌撚記得佢咩
人地繼續屌閪, 幫手埋單啦毒撚們
有冇人可以cap佢ig最新動向嚟睇下
失撚哂望 好心寒
現況係唔使擔心兩母子 已經有埋相應嘅人幫手

繼續推就足夠
得罪講句無擔心過

我只係想推到小性奴仆街咋

兒登仔得鳩閒關心佢地
講幾句攞個正義光環
之後繼續等流出食花生啦
于日辰寫嘢同個格一向得罪人多
大把人等佢仆街啦
驚死一係就唔好嘆無套中出
劉明一身蟻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞