[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
嘩屌係咪男人嚟嫁?咁不負責任嘅..有少少名氣就好心你搞好自己個朵啦 垃撚圾
呢條友入個打機group都要主動出擊PM 囡囡
擺明持住自己"網絡作者"周圍食女
結婚個期仲好意思扮深情 離婚又出文扮傷感 唔撚知醜
有冇人cap咗
sbt
呢d靠廣告搵食既撚樣
唔單止要係佢Page留言歌頌佢啦

起碼摷哂GUR_所有大Account所有Page
再慢慢貼佢功績幫佢賺多d生意

我都估到佢會 del comment 佢咁撚戇柒鳩
但我真係估唔到佢真係 del comment

有無人爆埋佢返工啲花邊嘢
份人係咪陰濕小器聲大夾無準?
睇完啲Whatsapp 對話,完全唔明點解有人咁撐條女
條女明顯好唔簡單嚟,對話入面冇正面回應過hack account 問題
如果條女可以有能力hack入你嘅對話紀錄其實真係好恐怖

有預感又會見到連登仔俾人煽動去做on9野
都唔係第一次
清官難審家庭事,何況係一班心智未成熟嘅連登child
一句講哂,小心大炒車
之前串過馬撚又暗示自己搵好多喎
依家做過街老鼠
睇完啲Whatsapp 對話,完全唔明點解有人咁撐條女
條女明顯好唔簡單嚟,對話入面冇正面回應過hack account 問題
如果條女可以有能力hack入你嘅對話紀錄其實真係好恐怖

有預感又會見到連登仔俾人煽動去做on9野
都唔係第一次
清官難審家庭事,何況係一班心智未成熟嘅連登child
一句講哂,小心大炒車

兒登仔智商係咁上下啦
GURU真係勁
D暗撐意見真心練到好純熟
少少 少少咁旁敲側擊
真係欣宜都比你講到變朱欣

我理撚得證據點得返黎
你解釋左假仁假義食女同拋妻棄女先啦柒頭
屌你依家咩人都可以做作家
我是來留名
原來n年前靠高登出名嘅佢仲喺度呃飯食
食女結婚前 唔知對方係咩人?
咁就可以結咗婚生咗仔都周圍食女?
女人又是原罪?
定你都係同類人?
嘩,你兩個好叻叻 好威豬呀
大家都醉晒 得番你兩個係清醒
有能力hack到入電話做咁多嘢嘅人
唔駛靠前夫每個月五千住劏房掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞