[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
小性奴比幾錢人工你呀
如果唔係偷食無限次,幕後黑手係邊個根本說呼之欲出
係咪偷食過邊個自己都數唔清
佢話啲相同對話係有超過十個對象
難道有個SP中有個大Boss掌握哂佢啲私人Acc&files?

算吧啦,呢個post唔屌埋一份就一定俾人話打手
啱呀巴打,快d支持小性奴出聲明自己無婚後偷食
哈哈,屌,你起下我底就知我做邊行,洗撚要賺le d錢
明明理性分析都話我係打手
5k,個細路n班學費一個月都唔止啦
呢啲仆街真係人唔笑狗都吠
有追過你故....
Btw 推到你仆街
fans圖緊係唔好咁快出
識玩就等佢回應咗先慢慢唧牙膏
乜都唔理 淨係睇佢咁樣對兩母子 做男人做到佢咁好肉酸
咁絲打有無興趣同燒山好嘢巴打一齊撐小性奴出聲明
btw,咩叫一方既對話,你意思係上面既對話係佢前妻自己send俾自己?
啱呀
做乜咁多真心
Push
燈塔好似還好,但唔知仲有冇寫嘢
More 睇佢個樣都十足似猥瑣變態痴漢
請唔請人
點解要出聲明撐佢?
一方對話,意思係你地只係知佢老婆講出黎版本,根本唔知中間加左d咩,減左d咩,而且ps一幅圖有幾難?
可能佢老婆係痴撚線
過十二點包唔包的士錢?

個樣成個撚頭咁
算吧啦,呢個post唔屌埋一份就一定俾人話打手
明明理性分析都話我係打手[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
咁絲打有無興趣同燒山好嘢巴打一齊撐小性奴出聲明
btw,咩叫一方既對話,你意思係上面既對話係佢前妻自己send俾自己?
點解要出聲明撐佢?
一方對話,意思係你地只係知佢老婆講出黎版本,根本唔知中間加左d咩,減左d咩,而且ps一幅圖有幾難?
可能佢老婆係痴撚線

你條死臭閪 望你 / 你屋企所有女人都係咁樣比條柒頭皮中出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞