[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
個女人鳩極都唔係未打官司就斷自己個仔水糧屋
度下呢個point先吹風啦
先唔講條女有冇心計,咩咩咩先,單單小姓奴作為男人出返錢養住兩母子都應該啦,搞清楚曬啦再算,平時仲要比5000蚊 就當完成左個責任,5000蚊養埋仔同隻佬 台灣都唔夠啦,仲要本身偷食衰左在先,作為男人真係好睇唔起佢 自己都叫結左緍,雖然未有小朋友,但作為人夫好心就收心養性,要玩米唔好結婚 結得就盡返個男人應盡ga責任,睇開佢d文,覺得佢成個小朋友咁未長大。
佢賣點係寫不倫甜故,唔係文筆
發覺好多賤人嘅打手留言
之前買過佢嘅書 返到屋企燒左佢
推到佢仆街
雨革果時佢都應該死ga啦
黎多單就仲好
ok
上面有啲撚屌真係戇撚尻 個女人閪極都唔應該趁佢大肚去滾啦 仲要離婚之後生活費得嗰$5000叫安全網
炒你老母閪車咩
做男人做到咁撚小家
比瞻養費都唔撚止啦
大家討論下姐
講真,呢啲post 只要唔撐條女就係錯
理性分析就俾人腐皮,你9up啲冇內容嘅嘢大家就俾覺得有道理
我自己唔識小性奴,但條女擺明處心積慮寫一大篇野要搞死佢
文章內容係屌小性奴嘅人格有問題,但單向嘅說法又有乜證據
因為Whatsapp 紀錄根本無辦法證明佢結婚後有亂食女
Whatsapp 紀錄只係睇到小性奴對前妻嘅質疑,而前妻無正面回應
你話佢語氣有問題,試問你地對前度講野係咪會恭恭敬敬?寫到呢度我知又會有人話我係打手
你地問心,條女有俾到咩證據出嚟?婆媳個段又係得兩個人,根本無人會知真相
婚後有無繼續食女無人有證據,唯一可以從Whatsapp 睇到嘅就係條女無否認有hack入對話內容
如果就咁嘅證據底下,係咪就可以證明小性奴拋妻棄子?再講,人地話明唔會放棄撫養權,咁都係棄子?
又一隻guru狗入黎
Agger
仲要斷屋斷糧 你想前妻死 同時搞到個仔瞓街捱餓
Fun 好爸爸
當個官判硬畀佢
好心啦
懷孕時出軌、斷供小朋友、有晒cap圖講明爭撫養權係因為想條女一無所有 而非出於愛
乖乖地畀贍養費兼收嗲啦大作家

講起小性奴 點會少得呢張圖
唔好回應佢等佢可以早啲收工啦
打手全面進場!八點半仲要開工辛苦曬!
真係好撚多
小性奴你記住,你賣鹹故起家架咋!
起佢老母底!
啲打手講句兒登仔
child登真係冇改錯
講野即刻有說服力
9up咁多野 叫佢地老細出嚟回應下先
fb page刪得留言咁快
剩係佢係雨革、魚革講過嘅嘢,就一早應該要收佢皮啦。

仲有佢曾經係大台播張國榮紀念演唱會嗰陣話紀念張國榮啫,使唔使咁基?真係咩都講得出

係咪而家做網絡作家,做埋KOL,有好多Fans,仲有打手公司 ,就可以講咩都得,唔使負責任呀?

呢啲咩嘢都用條鳩嚟諗嘢嘅人,畀佢繼續荼毒大眾,簡直侮辱埋其文字創作人
愛回家都做完,打手重未放得工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞