[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
全部
邊個台主?
冇咩料放
嗰時已經俾一班高登作家口誅筆戈
巴打唔好話我地係盲反,疑點可以一齊討論下,又可以一齊推下po 先講下hack account

以上對話圖中好明顯見到小性奴前妻一早話左俾佢知有人hack account,小性奴唔記得唔好好管理佢d私人對話係佢自己問題。
再者,hack入whatsapp?你相信佢前妻係超級黑客定你咁唔信任whatsapp?前妻有提過係影電腦既對話圖,如果巴打有用whatsapp既話應該知道,whatsapp係可以睇到登入咗邊部電腦並可以隨時登出所有電腦。如果唔信任既電腦點會一直登入住?
所以我個人認為與其話佢前妻hack 不如話“佢身邊有人一直用某種方法實際偷睇到佢電話電腦,然後影相留底,再send俾佢前妻。”既可能性大d。
假設我以上打既野都啱,根據前妻所講就係前妻都唔知邊個hack,只係每過一段時間就有人send證據俾佢。(可能係佢媽咪,希望佢可以唸在親情份上俾夠佢媽咪15分鐘解釋 )

不過小性奴婚後有無偷食依家又的確係無證據,不如巴打開po撐小性奴,叫小性奴出聲明話自己婚後無偷食,佢前妻又無證據顯示佢有偷食咪清楚曬囉。不過我就睇撚死小性奴唔夠膽咁做
理撚得佢炒唔炒車 推撚到佢仆街含家隆
然後一間social media marketing嘅高層連咁基本嘅嘢都唔知
佢班客仔真係做晒水魚
Feel到好多打手想帶風向
靠Social Media搵食最尾個朵亦都因為Social Media而臭哂
現況係唔使擔心兩母子 已經有埋相應嘅人幫手

繼續推就足夠
母子加油啊好多人支持佢地
仙人呢件事經你理解後可唔可以話比呢到巴絲知
有無抄車餘地
咁撚耐都仲有人中招?

黃超林單野四年前啦
仙人
安全過飛機
Push
呢啲男人快撚啲死鳩咗去算數啦,講到大仁大義咁,快啲去仆街啦冚家剷。俾著我就算做雞都自己養大個仔費撚事俾個仔跟著啲人渣長大成為第二件人渣
當年整哂街招貼到周圍都有
推到佢仆街為止
中間紅衫對上好正
仙人 要保護好二母子呀 小性奴等等又兇鳩佢地
唔用自己名氣去食女就on9啦
加上佢樣又唔差 又有才華 又有d錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞