[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
條友最緊張佢老母
係咪應該提多d佢老母
隔住個mon都feel到佢有幾咁痛心疾首
佢老母冇咩好講啦
不過佢成日講到個老母咁好 原來份人咁撚仆街 有冇諗過係咁所以你老豆先要離婚啊于生
成件事最吸引到我既
就係佢老婆點解會知道
小性奴個老母同小性奴係whatsapp講過d乜..?

如果有第三者唔知用咩方法
一直監視緊你whatsapp既對話
其實都幾恐怖
唔撚覺條女係簡單 有隱藏,唔好跟車太貼
成件事最吸引到我既
就係佢老婆點解會知道

其實都幾恐怖

追po啦
你有錢就得
但佢老婆乜錢都無 唔知邊個第三者俾圖佢睇
咁又點 比5000生活費就可以當自己係上帝?同埋5000兩母子生活費真係唔多

Btw 咩叫8毛
向西算唔算 一開始就講自己叫雞嘅經歷
以前高登講故台一開始睇得最多就係佢同小姓奴
不過大是大非面前兩個嘅分野真係高下立見
推推推!
淨睇文字都知條仆街幾撚鳩
佢唔交租 一大一細無得住 想搶埋個仔

收皮啦屌你老母
咪多得佢老母縱到佢咁囉
當日佢老豆點對佢老母
今日佢點對自己老婆
盡得老豆真傳

話唔埋當初佢老母陀住果陣佢老豆都出面屌緊女
真陰公 比人當係免費雞
幫交租都係租劏房喎,咁都好意思大大聲
真係睇佢點仆街
Push
Push
成件事最吸引到我既
就係佢老婆點解會知道

其實都幾恐怖
你有錢就得
但佢老婆乜錢都無 唔知邊個第三者俾圖佢睇

跟據前妻話有人係電腦版whatsapp影比佢睇
我就唔跟車太貼啦 有機會真于生係公司咁多仇人(有同事mon緊post爆緊料)
亦有機前妻真係入到佢account睇到
原來比5千咁小
我家用比老母都7.5k啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞