[小性奴事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子?

1001 回覆
777 Like 28 Dislike
笑死
應該係有人畀佢睇,唔係真係佢hack。真係佢hack,佢唔會咁舖張係賤男面前講,而係直接爆相同對話出嚟,我地會大把花生食
聽人講
有人上去見工見editor, 原來實際係做打手
好撚仆街 留名跟進

網路力量捧到佢上位 搞到佢收皮常識吧
就算hack佢又點 佢結咗婚周圍食女就得 你不仁我不義
問心啦GURU依家望緊post嘅同事
俾你地而家傾好戰略趁星期五放工時間少人
又諗到連燈仔一向憎女人呢個Angle
開始慢慢帶風向屌個女人都有錯
可能你地覺得自己好醒亦都好擅長製造輿論

你有冇諗過你地平時收錢唱好產品都算
商業世界始終都要宣傳差嘅嘢都要講到好

但而家你阿head問心嗰句
拋妻棄子已經兩個最直接受害者
唔好講俾幾多錢 結婚要做出幾多承諾
你阿head講得有幾精彩到最後做到有幾多
你哋自己有眼見
另外佢食咁多女全部都係天真嘅靚妹仔
冇咗隻豬 以後又唔敢信人
呢到又有幾多個受害者呢?

利申工作上曾經成日接觸你哋間公司啲人
好心成撚日要OT又唔係高人工
依家要你出賣良心 指鹿為馬 幫呢個閪人
平時返工又串七七以為自己大枝野
其實咪又係打份工 扮咩撚野有錢人
我係你地就唔撚做或者諗計快啲走
講良心無用
咁關鍵嘅時間都無三工,比著我就hea做
平時老闆咁小氣,係時候要佢嘔凸
LM
條愛琴海咪又係臭西一件
唔臭都唔會咁易俾人呃啦

小姓奴偷人圖好似都唔係第一次
心水清喎
發夢見過公司有隻It dog唔鐘意佢
結婚前扮情聖食女fans都由佢始終男未婚女未嫁
婚後食女食到離婚,前妻加個仔都淨係租劏房俾佢地住
而家仲揾打手攻擊個前妻真係好撚鳩柒肉酸
推到你仆街
睇啲whatsapp對話覺得兩邊都喺99地
有名你叫小「性奴」
好合乎商品條例吖
寫幾隻字扮下感性扮下慘情就有女食
簡直0成本,分分鐘D女倒貼

條仔個盤擺明就係賤夾廢,以為寫幾隻字就大作家
出果5千蚊,囂張跋扈,人唔笑狗都吠

物以類聚者
同高登以前果個咩張飛人咪一柒樣,但D女係要比人食有咩辨法

btw,仔又生埋,伏左,怨都無用
唯有下次識人就理性醒定D,足夠了解先諗下發唔發展etc
為自己打算下,打工etc,專心湊大個仔啦
平時幫產品做吓打手都唔緊要,反正而家都唔會盡信,同埋最多買咗啲唔等洗嘢返去。

但而家嘅對象,係一個無嘢做得個仔嘅失婚女人,仲有可能個仔嘅撫養權都無埋,如果佢有咩冬瓜豆腐,你地係咪一句打份工啫,都係聽老細指示就心安理得?

同埋好心去增值吓自己,咪剩係識跟客同做打手喇。過幾年AI時代,你地呢啲位都變無需要,會變夕陽行業架喇,但你老細唔同本身有資本係手想點轉型,你地呢班打手就真係無飯開喇
網絡作家咪又係網民
咁都有人盅個頭埋去
呢句真
頂今朝睇到而家都未有食女fans圖
少少都無,我要求好低
比少少曖味對話圖我都接受啦
再係咁我轉風向支持晨哥啦
請唔請臨時工呀
其實我唔介意炒唔炒車
我淨係想睇佢仆街
驚咩炒車,我已經轉5波去
就個whatsapp對話黎睇
個女人的確係講野唔清唔楚
無正面回答hack既問題
想要人信又比唔出證據咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞