網絡小說集中討論區<7> 烏賊世界第一

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
呢本大中華到震都叫唔毒嘅話已經毒功大成
八嘎前八嘎後猥瑣矮小鬼子個類已經唔叫毒 叫弱智
強度又崩壞晒
同傲世九重天差唔多
強度失常
最記得傲世九重天 主角每出一招都有詩句
淨係記得所有域外天魔都係日本人
巴架爺嚕 又亂輪又樣衰
學布袋戲
點解我冇係儒道到見到呢d情節
不過傲世嗰d 明顯係倒模 都已經覺得好悶
有冇邊本未日流好睇
全球進化

其實好多未日流都係網遊...

一係未日樂園?
睇過一次唔敢再睇
睇左咁多未日流都係全球進化最好睇
冇主角屆機
冇人類屆機

柳樹
餓鬼隨行
詩句其實又係法師吟唱招式
招式呼應詩詞明明幾有創意
抄詩流加穿越加東方皮西幻骨
算開左新題材方向
可惜有毒
有冇西幻/無限流推薦
好似惡魔法則,湛藍精章
無限恐怖之類
無限流大路如武裝之類睇曬
lm
有d書睇第一章已經可以棄
一黎就介紹升級/戰鬥系統、宅豬呢個作者垃圾到爆又有咁多小朋友鐘意睇
奧術神座
罪惡之城(雖然好垃圾)
無限道武者路
如果無盡武裝都算垃圾咁我真係唔知無限恐怖算咩
又或咁就冇無限流唔算垃圾
哦。
屌你老母,原本重生之心動好撚睇到同隱殺同一級數,可以上都市文神格,點撚知爛尾,痴撚線,完全接受唔到
大中華一般無限流唔多唔少都有
我都唔太理

不過最近幾年d無限流
主角一個新人,第一,二個副本(世界), 就可以屈老手機,打死+計算資深者
FF到一個極點

大佬呀,你咁勁,又唔知你未入無限世界之前,係現實呼風喚雨?
最搞笑係,愈勁嘅主角,係現實世界未入空間果陣,一定係生活連狗都不如,成日比人睇唔起

都痴線 一個廢人/平常人/, 一過左第一個世界就起飛, 寫到其他資深者ON9

最近睇本恐怖郵差,FF到不得了
本身以為上一本輪回樂園,已經夠FF,主角第2個世界,已經可以平A打爆BOSS+老手,D老手仲要係經歷過幾個世界........

恐怖郵差仲勁,主角一個人第一個正式副本(唔計新手副本),以經可以用一己之力,計算所有參加者,佢地仲要係經歷過5個副本以上

好想搵d無限流,係主角勁,但又唔係最勁......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞