網絡小說集中討論區<7> 烏賊世界第一

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
屌你老母個 聖光大陸
lm
根本天后一個人都屌打曬魔族
而且見到佢咁明顯會傳帝位比王子
都唔知搞咁多野殺佢為咩
成件事根本唔合理
開到講到幾咁勁
傳說中嘅人物唔出世就係為咗守護個秘道
原來又係出場被人秒
連男主都夠打
全部都係垃圾
前中期好好睇,後期辣殺
啲最終boss們廢到無論
都唔明點解之前咁耐都打贏魔族
更加唔好講隱藏劇情
又係垃圾黎,都唔明點解咁怕佢地插手
屌你老母個 聖光大陸
開到講到幾咁勁
傳說中嘅人物唔出世就係為咗守護個秘道
原來又係出場被人秒
連男主都夠打
全部都係垃圾

屌記得結局個時彈咗個咩鐵面具人出嚟我睇到一頭霧水就完咗
有冇人知佢係邊個嚟
裴錢同平安個關係
好正
建議咪撚睇 罪惡之城
屌你老母見住啲女主角係咁為男主角犧牲
有幾個仲死撚埋
真係睇到頹撚咗
以後睇小說真係要上網check定結局有冇爛尾、虐人、死女主角
好多,不過都唔記得哂。
出海吧!觸鬚小哥哥,中意荒野求生同海洋既可能中意
嚴格來講死左既法斯琪同緋色都唔算得係女主角
不過支持巴打blacklist啲垃圾寫手,寫虐主小說均不得好死
流砂將一切奉獻比命運,結果只係兒戲咁換左個花瓶返來,仲要將當日害死流砂既罪魁禍首神廟、長老、華文、時光狗冇到,一路放生到尾,真係垃圾來
啱啱一次過追返晒超級驚慄直播
講返男主嘅佈局嗰到好正
係好多野都無交代埋,無啦啦就完鬼咗唔知點咁
希望作者遲下出第二季,交代啲野作埋落去
Btw有無人覺得小a臨尾嗰句唔似講笑
佢本新作
我有一套恐怖屋
好似唔係二季
咁多位巴打好,最近書荒
請問有冇咩講原力,類似絕地武士咁背景既書
我自己印象中睇過一本有,不過已經唔記得個名
其實小說係要做到咁先叫出色
只係宜家太多小白文
烏賊同三渣兩個都係真正既小說家
呢套我都有睇
除咗一樣有部電話出任務之外,暫時都未見有同超級驚慄直播有關聯
牧神記+劍來
絕頂航路,睇左幾十章,幾有趣,中意航海、推理、海賊王既都可以睇下(唔係殺殺殺個種)
睇緊本新書 黑夜玩家 覺得唔錯, 大家可以試試
有睇
不過有d平淡
我認為有權唔鍾意

但最好唔好左右作者既idea,咁做同連登嗰d係咁叫加甜加甜有咩分別

唔開心就緊,但如果因為你唔開心去屌個作者,要佢改劇情

作者就寫唔到佢想寫既劇情
雪中好難明,係咪唔智商唔夠
相對既姐
唔好左右作者固然未必係好事
但作者當自己係神隨意擺弄書中角色就真係人格有問題
棄啦
垃圾書
烽火又係眼高手低到一個點
前言不對後語就當然抵屌

但你話小龍女比人強(當係同一個作者),無話唔得既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞