網絡小說集中討論區<7> 烏賊世界第一

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
希靈?
有冇巴打推薦下啲超能力類小說,即係可能係有技能(風火水電果啲啊)或者有異能果隻

近排睇完東漢末年立志傳,又一路追緊全職法師live,想睇下有冇得入新坑
校花真係追左幾年,原來見返章力鉅啦?我睇到佢係果個俾海獸襲擊既拍賣會島果段就停左睇唔到落去住
跳舞套天火燎原係咪太監左 搵唔到尾

依本正

不過 人偶師唔會就咁就死咗啩
三天兩覺個類?
大道朝天究竟值唔值得睇?
有冇追開既巴打講下
自己友 佢見到章力鉅嘅分靈,仲正式收林逸為徒同埋教佢點醫番好世俗界班女。跟住佢幫黃小桃出頭,掃埋人場同埋背後嘅中心勢力,之後再用中心嘅傳送陣去另一位面重塑肉身。以上只係幾十章嘅内容,你話爽唔爽?
可惜之後又變番好似有人代筆咁廢
紂臨
販罪
同佢之前d書個感覺爭好遠,好難追落去
我覺得冇咁易死
巴打最中意邊卷?我覺得如月車站個章寫得幾好睇 好有懸念 雖然15樓個到唔係幾睇得明
我反而最鍾意卷一,燃燒地獄?
姐係一開始,開頭好熱
之後如月車站都好正
極炎地獄正呀
有時覺得多重人格果個人好好運
個能力可以實體化人格
唔該巴打,睇睇先
屌我就嚟唔記得左世俗班女,我指暈左果班,佢後宮真係多到皇帝咁
咪係,根本佢哋先係讀者最緊張嘅,偏偏呢個作者就淨係dump波鐘,寫埋晒啲枝節嘢
根本佢淨係寫主線都有排寫
咁搞法就算幾diehard 嘅fans 都遲早放棄
拍賣會我都唔知佢去左幾多個,其實如果天階島前完左真係最好

而家為寫而寫
冇睇希靈
你講緊'俾海獸攻擊嘅拍賣會'嗰段仲係有紋有路,嗰時係講緊中心同靈獸一族合作攻打天階島,淨係呢啲已經有排寫,點知跟住就冇頭冇尾咁講咗去第二度,之後就已經可以飛住睇
漁人二代有開過其他書,不過應該唔掂所以先想長寫校花,不過咁樣寫法就死硬都得
有冇巴打推薦下啲超能力類小說,即係可能係有技能(風火水電果啲啊)或者有異能果隻

近排睇完東漢末年立志傳,又一路追緊全職法師live,想睇下有冇得入新坑
紂臨
販罪

販罪開篇比我既震撼真係無幾本書比到我
聖母是如何煉成的 搞笑+靈異類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞