電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
最後去咗ifco買
有無巴打無試過就直接買ergohuman
2079買左rioli m等緊送貨再比包膠
變番 2999 了
想買 電腦椅 又可以收起/降低 扶手

可以彈結他

巴絲們有好介紹呢
rioli係ifco買好似平D
唔計上面巴打果d實惠優惠既話
我上年雙11喺tb買 ergohuman elite 連運4200 跟埋腳架 無記錯既IFCO都係大陸水貨 一樣連腳架既當時佢報我5000幾
證據呢
條link入面咪有大陸版同台版既分別囉 ifco個webpage入面自己睇相啦 最明顯係個腳架同椅背個金屬支架
ergohuman 行貨好似得office link 自己google睇相
個網條友似鳩up多
https://www.ergohuman.com.tw/index.php/portfolio/products-case-study
個網條友講既中國版同台灣版,似係台灣官網上面既111豪華小單桿同單桿既分別喳喎。。
利申唔識
IFCO有台版賣架 叫ergohuman 111 無寫111嗰啲係大劣野來
反正 香港賣既elite plus 版本,大約=台灣豪優既 單桿旗艦版

香港賣既 單桿標準版 = 台灣豪優既 豪華小單桿
請問IFCO賣既係咪一定係台版
IFCO入面D相個背隻係中國版
香港賣果d 其實應該都係中國版 台灣賣果d 得一年保

其實應該都係咁用
咁就代表係水貨,無保?
IFCO嗰陣同我講係佢幫手寄返大陸保 不過呢啲櫈坐爛直接換啦 仲保乜鬼
下寄返大陸保? 佢有師傅上門幫我換件喎
佢嗰時係咁同我講 所以先去咗tb買...
保5年
頭3年IFCO包零件包同包師傅上門整
之後個2年唔包零件(即係要自己俾錢), 只包幫你訂零件同師傅上門整
我係去佐敦嗰邊睇 佢係咁同我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞