電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
差唔多 ifco5年保 當買保養 ,我台灣買 都要2k8 得1年保
咁大間公司係度 你估ig shop咩 換淘寶貨
我前個月問過 精英版係台灣版 零件係台灣製 比大陸廠組裝包裝同送 佢係咁講
想問細張嘅櫈係唔係冇好野?想換櫈但間房真係冇乜位
我間房都好窄 岩岩淘寶試左張post 初期有巴打貼既西昊等緊送黎,連連費7百零人仔,有興趣我到時影幾張相上黎比大家笑下
呢張ifco好似都有
你睇下ifco賣緊錢同睇下實惠賣緊幾錢
我買果陣$2099 同ifco一樣
有無巴打用緊soliss 既人體工學椅?覺得點?
諗緊soliss 定 ergohuman plus

咪同呢張差唔多
仲要平你一半
Ergohuman for sure
坐落去差好遠喎清....
thx 巴打
仲諗住soliss 話用美國matrex 網布好似都ok 咁
咁去ergohuman 試下款先
網底同棉底 兩樣野黎
你會唔會話蘋果定橙 邊樣好食D
同一種網布但張櫈個設計始終唔知邊度黎
Ergohuman都算得上名牌子 係外國都有名氣同排名
所以ergohuman就實無錯
但其他款你可能都有機會搵到好野又平既 不過機率唔高咁
thx
功能上已經好大分別 我高度算係正常偏高
但係好多櫈"Long"唔到大脾 腰墊有d頂得太低
如果張櫈椅背高度同埋坐果個位無得較前後我真係坐唔到
好似好大張咁
一定細過張embody 坐落embody闊好多
好想買, 但諗緊買咩版好
香港買 買elite plus咪得 4千鬆d, 應該有 ,試左先
請問單桿標準版同精英版分別係咪多左下面個渣野?
http://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&manufacturer_id=23&product_id=468
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞