電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
打手係度死hardsell真係好撚核突
請問ergohuman 有冇官方網站
我chat ebuychair 佢比左呢條link我
https://www.comfort-seating.com.tw/chairs/detail?id=8#ae-image-0
台灣網址 但地址喺廣東
堅唔堅
想買embody 想問下係咪剩係有得上網買?
追左陣post好似話節日會有折
咁其實係咪等新年先入會好啲
你咁樣叫上面果班ebuychair同事 情何以堪
咁我寧願比貴少少去ifco買
笑撚左
人地免费送货呀 舖頭都冇 check到係淘寶料都唔知點追
台灣 我只係知 豪優, 台灣有門市 ,我都買過一張 萬3台幣 (類似香港賣既elite plus 不過我加左腳踏)

但我買黎放係台灣用
我個fd買果張enjoy都係呢間聯友家具
佢係ifco買
ifco囉 ,仲可以上去試下先
直接walkin試岩問佢有冇8折
之前買上網同間鋪都寫85折
傾多陣佢話俾8折
walkin 係posh?
啲墊薄撚到
係 HM 12年保 除返開 正常價錢喇
唔該巴打
係呀 我都係貪佢12年保 一步到位又唔洗煩
要比萬幾買張椅用成1年 好多人過唔到心理關口

但好多人成皮野 買部電話用 2 3 年又ok

雖則 電話用緊時間好長, 但好既椅 對於條腰都好重要
認同
鞋 櫈 食 影響到身體既都唔會貪平
係實惠買左OLYMPIA Rioli-M 有D券減下 減完2千4埋單
用咩劵
用咩卷呀 我係實惠淨係見2999 同埋要夠3000先可以減300 埋單都要2699
信用卡送個d
申請完 到時cut 左佢
好彩琴日冇買到差一日平成千

另外有冇人試過淘ergohuman落黎?我見連埋運費S 版大約26xx港紙到搞掂 係要自己裝果下麻煩
我屌 貴左4百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞