電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
佢d 圖好細 睇唔清楚 ,普通版果隻 個 前傾後仰 枝野 同 elite 唔同 , 不如你到時去到問下 佢 向後角色有冇分別 , 前前 未有單桿果隻 得30度向後, 之後單桿版就改左45度

ifco果隻 普通單桿唔知
其實 最basic果隻 有d 似 標準款(無單桿操控果隻) , basic款 枝桿應該鋼包住

elite 就 咁樣

唔小心倒瀉野整污糟左張STEELCASE
有無咩清潔教學
網布? 網布我搵水沖就得
IFCX搞緊nefil優惠 同ergohuman同廠
唔知好唔好坐 有冇ching坐過
坐左ergohuman 成個月
隻手都係好唔舒服
用電腦個陣你地會唔會放上個椅臂到?
定係折左佢直接放隻手去電腦個keyboard 位到
我ergohuman精英版 平時用電腦果陣會將個扶手升到同keyboard一樣高度 同埋將個扶手推到最前同埋推到最出 成隻手淨係手腕要郁mouse既力
打機果陣由於要大動作郁隻手 就會較到最低最入最後 唔好阻到隻手
咁整黎整去都幾煩
見到IFCO做特價個款Totti人體工學椅 $1199 , 有無巴打有試坐過O唔OK啊
我都想知

另外想知 Sihoo西昊人體工學椅 好唔好?
近排見sinomax 張電腦椅 減價 $2999 有無人用緊 感覺點?
上面IFCO果張TOTTI唔知
但sinomax果啲全部都負評
屎no max
貴又唔係特別好坐
sinomax除左床上用品其他所有野都
岩岩淘左張西昊M18 番黎,未坐過貴既電腦椅
只可以話張野係值佢6百幾人仔既,用料唔可以話好靚,但坐落正正常常,同我係實惠/ IKEA 坐既無分別。

如果屋企有位 我覺得可以試下佢2千蚊果D款,應該唔會太差。

有冇人想要電競地墊?
雙11前後唔知有無平
呢個女前世係咪俾綠帽老豆戴

ergohuman d 椅 你地點樣清潔?
想買張新電腦椅,唔要頭枕但想椅背高到可以墊頭,因為頭枕幾乎都有弧度,個頭比張椅限死左角度冇得打側張椅用電腦

除左電競椅其他都ok,最好座墊唔會太深以免對腳落唔到地

有冇咩牌子可以推薦
睇中左contessa II但問題都係個頭枕
Herman Miller Cosm 點睇

屌你正呀喂
但唔知依個高度係mid back定high back,有冇門市可以試
如果一陣經過門市幫你睇睇
High back加圖果個扶手應該至少10k

依d真係要即場試先知,如果fixable果個唔就手就一定要加錢換扶手

btw thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞