電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
都係果句啦
如果未試過就買 好大機會唔啱坐
話又說回頭,其實香港都好似無乜地方可以試,試過最舒服係牛肺,但唔敢買嘅原因係如果放唔落點算 ,唉,其實另一個方案係大執屋企啲家俬,但家人防礙中 ,講到底咁嘅情況得要選擇了 ,所以我依家都唔打算買太貴,慢慢試下睇下點。
度好哂你可以擺既位既size, 直接話比人知你個size睇下人地介紹咩比你會好D
度左啦,咪無乜選擇囉,embody 可以直接out了,ergo 好似勉強得但好危險,freemax 都上過去,唔差嘅,但唔夠ergo好座,而且基本上都大張啲,問過下啲sell屎,大嘅人體工學椅都咁上下了,所以我都半放棄了,現在係打算揾張網背加升降扶手算 ,其實仲有咩地方可以試?
巴打係邊試?
Herman Miller 加左價,一張加左差不多一千
ebuy地址係邊
Herman Miller真係年年加價
早買早享受,遲買on99
又加? 早排聖誕 官方網 先有一日8折 balance料12k 到

同我幾年前買差唔多價
舖頭都冇 唔怪得上面簡體字大陸仔打手咁落力
child登仔口裡對支那公司說不 身體卻很誠實

免费送货
得一日8折? 我錯過了
呢間買最平?
最入門係咪實惠牛肺凳
之後係enjoy,標準版ergohuman,然後就elite?
其實幫襯下呢啲有門市啦,佢地摺哂以後要係邊到試
係,牛肺真係好坐
唔係張張都係 係ikea坐過一張勁唔舒服
實惠果張牛肺就真係舒服 不過成張野用料感覺好快爛
ikea 有牛肺咩? ikea啲櫈好on9,連升降扶手啲基本野都無
實惠張張電腦椅升晒價, 早買早享受
呢張牛肺椅幾錢?
定買enjoy 會好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞