電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
想直接買貴D

買平果D又好快收皮

不如買舒服坐耐D

係唔知佢貴D既版本QC好唔好

當然大陸牌子都係比唔到信心我

但好奇又想問下
之前都坐西臭,d parts易鬆
而家換embody,除返開又差唔遠
都係

大陸牌子坐耐都驚

都係揀返推介算
IFCO係咪賣既ergohuman 全部都係中國版水貨?
Office張椅係中背,唔夠高
上半身+頸好累...有冇方法?

前題係無得換椅
標準版係中國版 精英版或以上係台灣正版貨
尋日去左問EMBODY 11.7K 到
再去左STEELCASE gesture係8.7K

兩張都好撚正, EMBODY 又真係唔錯, 個PAD 又夠大, 但萬幾蚊真係....
Steelcase個showroom係咪要預約先去得試坐? 感覺好似淨係做商業客
Embody 坐過真係好撚正 萬幾蚊12年保養喎
但外型就麻麻
覺得幾有格調幾型喎EMBODY
我覺得最鳩係佢無HEADREST 同個扶手個FEEL 好CHEAP
反而AERON 公司坐緊個皮扶手好撚7 書服
係呀要約, 但我上次鳩行入去咁岩有人得閒可以帶我試下
但個感覺好ODD 係佢地個OFFICE 黎, 個個做緊野你都唔好意思試好耐
上次係個鬼妹STEELCASE INTERN 招乎我幾正
gesture 定leap 舒服d? 想買埋有headrest
我真係試得好求其GESTURE 主打個扶手係幾正好多, 好多位TUNE 到
IMPRESS 我既係佢個SEAT DEPTH 係可以坐住起到較, 岩我成日KIL 腳坐同正常坐可以方便SWITCH
我平時公司係坐開LEAP 其實都正, 老實講書服分別唔大主要係GESTURE 型D 同埋上面既小優點
其實大家可以直接SEND EMAIL 比佢QUOTE 價不過佢話要4~6WEEK 先送唔知真唔真
因為條女係INTERN 我見佢都唔係好熟D 野, 大家可以再問
其實我都會再去睇一睇, 如果多人想買我可以試下問下有無折

其實呢張係咪真係好正
個個都唔同感覺,你自己試下
我果陣試佢同Aeron aeron唔同size都試過都係唔fit包唔到個背 embody 係可以貼到個背 承托到

無headset 係因為 designer覺得 task chair 唔應該有頭枕 所以無加落去

between 想揀有頭枕既其實仲有好幾隻 不過要上人地office試先得
好想買呀, 但實比女朋友屌死,
買張椅皮幾野
無頭枕 同 手托 真係敗北,steelcase 乘托都好好 又有頭枕 又有手托 差在唔係網 可能會熱
我公司都係坐LEAP 個cushion同扶手都好舒服
承托同埋pat位夠深

有無試series1? 見佢好似新出 官網價錢USD406 好似幾抵玩
係咪網黎
背係網
用左一日ergohuman,暫時無咩投訴
遲啲再補詳細用後感
個樣好似麻麻地 無ergohuman咁型
咩版 ?
豪華版

幾舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞