電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
embody用家 、自始冇腰痛。
同埋買行保養好緊要。
前日上左IFCO試坐
一坐左ergohuman返唔到轉頭
佢地sell左第二張好似$2500左右 唔知叫乜名 同ergohuman可以set既野一樣
但係d網布無 ergohuman咁soft

唔知揀邊張好
好想買embody,不過張Ergohuman仲未爛
巴打你張野有無鬆

我都係坐COUGAR

唔知係唔係之前坐係太前

張野LOCK 左都可以上下郁少少

我先坐左8個月

利申:140磅
冇鬆
呢啲大陸野好似電腦咁 都係睇運
睇你買嗰張係咪咁啱做得差
140磅唔算重 應該冇關係
追完post,想入手ergohuman plus連腳踏再加埋佢個電腦座,巴打們點睇?另外想問下ergohuman果幾隻版本有咩分別?
我果日上IFCO佢解釋得好清楚 但係已經唔記得左
好似個扶手係有分別
呢張真係好新淨, 巴打執到好野
準備聽日出火炭試坐下
咁巴打你買左邊款?好唔好坐
posh佢會唔會每年加價

我幾年前買balance布 posh 都係11xxx
無你咁豪爽 我買左張elite版 本身budget 2k
去到坐完ergohuman返唔到轉頭

我去果時佢無豪華版試
我買完跟住過兩日 佢地FB post話豪華版連腳踏搬左去火炭門市有得試
其實未必一定買豪華版,但睇片個電腦座好正,係俾呢樣毒到
ergohuman taobao平好多
計返港紙好似差唔多,仲要冇保養
坐住個炸彈玩命
最後巴打買左邊張
請問點樣帶番屋企 應該唔會成張櫈推入MTR/巴士 係咪要CALL GOGOVAN
定係呢D櫈有得拆 番屋企再砌番
連登仔個個有車
同你香港買都係同一張
wagner AluMedic Limited S?
or Herman Miller?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞