電腦椅有冇推介(2)

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
好貴下
之前坐ergohuman 坐到腰痛先轉
貼背之選,但依款大貴了,如果貼背enjoy, Nefil ,雙背椅也可以考慮
我依家都搵緊ergohuman點坐會舒服d
本身條腰緊到痛,坐落去繼續痛

正常背墊係要放尾龍骨對上小小,定係要再高d
有咩牌子推薦?
embody 不二之選
諗緊 ERGOHUMAN S 單桿標準版 定係 精英版 好
精英版藍網醒神
巴打幾高?
屌你老母ergohuman拆撚左個頭枕之後好坐幾撚多
個頭枕係突出形,變左你打直坐的話佢係會將你個頭推得前過個肩,變相你上半身根本訓唔到入背墊
拆完之後上半身可以放入背墊,條腰又大大舊咁托住,幾爽
睇到你地話幾千蚊買張人體工學櫈都可以話唔舒服都幾好笑
咁如買張一兩千蚊的電腦櫈有咩分別
想細張啲既有猜咩選擇?
https://ebuychair.com/product/ergohuman-elite/

看這條link下面有比較表
我同你差唔多高但唔覺embody托唔到膊位
唔識講, 總知contessa ii可以包晒成個背, 加埋headrest就可以去到頭.
embody包唔到成個背, 兩邊膊位冇乜support, 但embody個seat位就大d闊d
個人黎講contessa ii坐得爽d, 始終屋企用, 有head rest點都好d, 但得5年保.

無錯 embody張櫈唔係預你訓落去
只係拎黎坐
所以我一開始咪講係屋企用.
買左手riola
巴打想問香港邊度有得訂同試
google okamura hk 就搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞